≡ Meniu

LG 43LF540V, TV Full HD de 109 cm fără soft smart

LG 43LF540V este un televizor care se adresează celora care vor un televizor cu diagonală mare, dar nu au nevoie de un soft smart. În cazul în care vrei un Smart TV atunci ar trebuie să vă orientați spre LG 43LF630V deoarece vine cu webOS.
Vine cu hardware bun deoarece rezoluția sa e de 1920×1080 pixeli, iar tunerul digital e unul de tip triplu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are o diagonală mare de 43 inci și o rezoluție de tip Full HD.

LG 43LF540V, TV Full HD de 109 cm fără soft smart

Pe partea de specificații se laudă cu ecranul care are dimensiuni generoase, cu playerul integrat și cu diferitele porturi. Nu are multe HDMI-uri, ci doar unul, dar cred că vă ajunge.
Poate că având o diagonală mare vă așteptați să aibă un consum mare de curent, dar nu-i așa deoarece are o putere de 36W care e destul de mică.
Playerul integrat e unul de excepție, dar dacă vrei ceva avansat te poți orienta înspre un player cu Android. În opinia mea varianta televizor non smart + player avansat e o variantă mai bună decât un televizor smart.
Mă gândesc că poate că vreți să-l montați pe un perete și de aceea trebuie să precizez că are Vesa 200×200.
TV-ul are tuner DVB T2, dar acesta nu prea e util în România deoarece în țara noastră nu avem televiziune terestră în format digital. Conform unor reglementări România a confirmat că va trece pe noul standard din data de 17.06.2015. Dar din moment ce doar TVR e la liber, la ce o să ne folosească?

Avantajele achiziționării unui astfel de televizor ar fi că are imagine de calitate bună, sunet ok (cu suport dts), că e foarte ușor de folosit și că are diverse porturi.
Dezavantaje ar fi că nu are mai multe porturi HDMI și că nu are soft smart.

De final pot spune despre acest model că e perfect pentru oricine vrea să vadă filme Blu-ray la calitate maximă ori posturi TV la calitate HD (adică digitală). Acest ultim lucru e posibil deoarece are tuner DVB-C.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu