≡ Meniu

LG 43LF630V, televizor 109 cm cu webOS

LG 43LF630V e un televizor cu diagonală de 109 centimetri (transformare aproximativă din 43 inci) cu rezoluție Full HD și sistem de operare webOS 2.0. Poate fi utilizat pentru conținut video pe stream, filme Blu-ray, dar și posturi TV la calitate digitală (are tuner digital triplu).
Se adresează celora care vor un televizor cu diagonală mare care poate fi montat pe perete. E numai bun pentru un cinema acasă, însă va trebui să investiți și un sistem home cinema.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un televizor cu wi-fi integrat, dts și tuner digital triplu (cu T2, C și S2). Pe partea de tuner o să vă fie de folos DVB C și poate DVB S2 (acesta e pentru satelit).

LG 43LF630V, televizor 109 cm cu webOS

Pe partea de specificații se laudă cu playerul integrat care poate reda o multitudine de tipuri de fișiere, ecranul mare de 43 inci și meniurile simple.
Montarea sa pe perete se poate face prin intermediul Vesa 200×200. Acest lucru vă va ajuta destul de mult în sensul că o să eliberați din spațiul din cameră.
Legat de consumul de curent trebuie să vă spun că e unul destul de mic deoarece e de 0,3W în mod de veghe.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, softul la zi, playerul integrat care-i destul de bun și tunerul digital triplu. Foarte mult te vor ajuta porturile, dar și numărul mare al lor. Vine chiar și cu WiDi care e o alternativă wireless la HDMI.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran cu rezoluție 4k. Oricum acest lucru nu știu cât de mult o să vă afecteze.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte avansat din toate punctele de vedere, chiar dacă nu are rezoluție 4K ori suport 3D. Aceste două lucruri sunt mai mult de marketing și multora nici nu le place să se uite la filme 3D deoarece e cam deranjant să te uiți cu ochelari.
Dacă te interesează cum se prezintă sistemul de operare atunci acest lucru poate fi văzut mai în detaliu din videoclipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu