≡ Meniu

LG 43LH500T, televizor din gama 2016

Televizorul LG 43LH500T face parte din cea mai nouă generație de televizoare și impresionează prin caracteristicile tehnice bune în acest buget. E loc de mai bine, de aceea există și alte serii ori variante cu diagonală diferită. Poate că v-ar interesa mai mult un sistem de operare pentru a accesa servicii online, însă tot mai simplu și rapid e cu un telefon ori tabletă. Spun asta deoarece interacțiunea e diferită deoarece nu vă folsoiți de degete ci de o telecomandă.

În aceeași buget puteți alege un televizor cu WebOS, însă cu diagonală mai mică. Nu știu câți dintre voi vă veți folosi de acea interfață, dar majoritatea utilizatorilor folosesc televizorul pentru a viziona filme. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43LH500T, televizor din gama 2016

Nu e nevoie să fie specificată funcția de monitor deoarece orice televizor poate fi conectat destul de ușor la un PC, laptop sau consolă. Nu prea mai văd motive pentru a alege un televizor HD. Odată cu apariția televizoarelor 4K, prețul televizoarelor FullHD a scăzut destul de mult. Atsfel, că un televizor FullHD poate costa undeva la 1000 de lei, dar depinde și ce oferă, adică nu e destul să fie doar ieftin.

Tunerul TV integrat poate recepționa posturi HD și nu e chiar cel mai performant de pe piață, dar nici nu veți avea nevoie de mai mult. Conectorii acestui televizor sunt foarte importanță cât timp nu aveți un alt model pentru a viziona posturi TV. Poate fi folosit ca monitor deoarece are o imagine FullHD și intrare HDMI. Televizoarele Smart oferă mai multe funcții dar și tehnologii pentru a-l face mai interesant, dar și bugetul trebuie să fie mare deoarece poate costă peste 2000 de lei (în funcție de preferințe).

Plusuri: arată destul de bine, suficiente porturi, calitate video superioară, oferă un sunet clar, fiabil.
Minusuri: nimic.

LG 43LH500T e varianta mai mare, iar dacă nu vi-l permiteți ori considerați că nu vi se potrivește, atunci optați pentru cel de 80 cm. Dacă vreți un plus de funcționalitatea, aveți de ales între un model cu jocuri (Game TV) sau unul Smart (preț mai piperat).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu