≡ Meniu

LG 43LH5100, televizor cu jocuri preinstalate

LG 43LH5100 este un televizor de 108 centimetri cu soft ok și cu tuner digital dublu. Rezoluția e suficientă, adică de 1920×1080 pixeli, iar în acest fel o să vă puteți uita la filme Blu-ray.
Un TV precum acesta e bun pentru cei cu un buget mic, dar care vor un TV de tip Full HD cu meniuri ușor de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar noi primim un TV de bază fără DTS și porturi de rețea (modelele pentru UK au LAN). Am pus alături și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model, iar la final e și un clip video.

LG 43LH5100, televizor cu jocuri preinstalate

Ecranul e unul de 108-109 centimetri, iar rezoluția ridicată de 1920×1080 pixeli va facilita vizionarea filmelor Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu.
Ca porturi aș aminti un HDMI, un USB și Slot CI+. Slotul pentru card CI+ o să vă fie de folos dacă vreți să vizionați posturi TV.
Din păcate nu are soft smart, dar oferă posibilitatea conectării unui player multimedia avansat (cu porturi de rețea și eventual Android).
Sunetul e unul ok, dar părerea mea e că pentru o audiție mai bună vei avea nevoie și de un sistem 2.1 sau 5.1 de aici.

Pentru achiziția acestui model ar fi motive precum aspectul plăcut, că nu costă mult, brandul de încredere, fiabilitatea ridicată, tunerul digital dublu și că are o rezoluție ok.
Contra ar fi că nu are soft smart și porturi de rețea. Numărul de porturi e unul modest, dar producătorii au luat în considerare varianta că nu vei conecta prea multe aparate la el.

Deci, în cazul în care ești interesat de un aparat nou care să te ajute să vezi filme din diferite surse ori care să vezi posturi TV calitate standard sau HD atunci acest LG din seria LH5100 ar fi recomandarea mea.
Alături e un clip din care să-ți poți face o părere despre cum arată acest model și ce poate (subliniez faptul că îi puteți extinde „capacitățile” prin intermediul unui player precum acestea).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu