Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 43LH541V, televizor cu jocuri preinstalate

Televizorul LG 43LH541V e unul suficient de mare deoarece are o imagine de 108 cm, iar rezoluția mi se pare de ajuns. Nu prea veți găsi conținut 4K, mă refer la filme și seriale. De aceea, nu văd de ce ați da vreo 500 de lei în plus pentru o imagine mai detaliată. Unele televizoare îmbunătățesc calitatea filmelor chiar dacă filmul nu e 4K. Acele modele 4K fac parte din serii mult mai scumpe și care nu pot fi cumpărate de oricine.

Unele serii oferă diverse variante de dimensiuni diferite, pentru cei care au un buget mai mic ori mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43LH541V, televizor cu jocuri preinstalate

Calitatea video nu e dată doar de specificațiile tehnice, ci și de tehnologiile de imagine cum e Triple XD Engine. Aceasta e prezentă doar pe televizoarele acestui brand și poate fi prezent și pe altele doar că are altă denumire. Rata de refresh e foarte importantă deoarece reduce efectul de blur iar la acesta e satisfăcătoare – PMI 300. La televizoarele 4K, 3D sau cu diagonală mai mare trebuie să fie mult mai mare (în general, este de minim 400 Hz la brandurile cu experiență).

Are aceleași porturi ca oricare alt televizor de 43 de inci, doar cele Smart oferă porturi mai multe și chiar tehnologii wireless (utile pentru cei care au un telefon performant). Dacă un televizor de 108 cm vi se pare prea mare, atunci un kit de montare pentru perete ar fi ideal. Acel kit de instalare e destul de accesibil și trebuie să fie de tip VESA 200. Designul e destul de modern și se poate observa că s-a renunțat la stativul central în favoarea celor două piciorușe subțiri.

Plusuri: are o calitate video superioară, un design modern, un sistem audio decent, câteva jocuri + gamepad inclus.
Minusuri: nu sunt.

Modelul de mai sus prezentat, LG 43LH541V, e o alegere foarte bună dacă nu vă doriți un model foarte mare pentru sufragerie, ci mai degrabă unul modest pe care să poată juca din când în când cei mici. Jocurile disponibile pe acesta sunt destul de distractive și nu necesită cine știe ce cunoștințe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu