≡ Meniu

LG 43LH560V, TV de 43 inci din 2016 cu webOS

LG 43LH560V e un televizor de 108 centimetri cu rezoluție 1920×1080 pixeli și soft smart web OS care se adresează persoanelor care vor să urmărească meciuri ori divertisment din multiple surse. Tunerul digital e unul triplu și facilitează vizionarea de posturi TV la calitate HD.
Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece vine cu funcție monitor care e foarte utilă pentru prezentări ori vizionarea de filme de pe un laptop.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e la zi cu tehnologia, ci unul care arată și destul de bine. Din imaginea alăturată poți vedea mai bine cum arată acest model, mai exact că e vorba despre un model de culoare gri.

LG 43LH560V, TV de 43 inci din 2016 cu webOS

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu un ecran de 108 centimetri care are rezoluție Full HD, sunet cu suport DTS și player multimedia integrat.
Foarte interesant e că acest TV are două intrări RF in, adică de antenă. Acest lucru te va ajuta să comuți între diferite posturile de la cablu și cele de satelit.
Dacă vreți să conectați un player mai avansat ori un home cinema atunci acest model are două HDMI-uri care te pot ajuta în acest sens.
Poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport TV 300×300.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand cunoscut, porturile de rețea, softul avansat (are suport pentru aplicații și browser) și tunerul HD triplu.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un aparat care să te poată ajuta la vizionarea filmelor (HD sau Blu-ray), a emisiunilor calitate HD și a filmelor de pe Netflix atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Chiar dacă e un aparat din 2016 acesta nu vine cu mare lucru nou, ci doar cu un cost de achiziție mult tăiat.
Din păcate nici nu pot să pun un clip de prezentare sau un video review deoarece acest model e foarte nou pe piață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu