≡ Meniu

LG 43LH570V, televizor Smart cu Triple XD Engine

Televizorul LG 43LH570V e varianta de 108 cm a seriei LH570V și e vorba de un model destul performant. Chiar dacă nu are cel mai nou sistem de operare, se poate lăuda cu câteva caracteristici Smart utile. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre designul seriei LH570V, dar și un clip la final. Mi se pare suficient de mare și performant pentru a fi pus într-o cameră mare – sufragerie. Poate că nu vi se pare mare, atunci o alegere la fel de bună e cel de 123 de cm.

Alternativele sunt multe dacă vreți să luați în calcul și alte serii, dar aceasta mi se pare cea mai bună alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43LH570V, televizor Smart cu Triple XD Engine

Chiar dacă are o interfață simplificată, comparativ cu WebOS 3.0, tot apreciez ceea ce oferă deoarece la un așa preț, concurența nu prea există. Nu aș alege un televizor de la un brand nou deoarece nu oferă cele mai avansate tehnologii și nici sistemul audio nu e prea performant.

La acesta vom găsi numeroase tehnologii de imagine și sunt care sunt caracteristicile televizoarelor acestui brand. Cu un sistem audio de 20W, nu cred că mai trebuie să vă gândiți la un sistem audio adițional. Rata de refresh e destul de mare – 100 Hz, dare loc de mai bine.

Caracteristici speciale ale unei astfel de serii sunt următoarele: WiDi, Miracast, DLNA și procesor Dual Core. Acestea sunt prezente și pe celelalte variantele acestei serii. Orice televizor poate fi montat pe perete, doar că unele pot arată mai bine pe o comodă datorită acelor piciorușe, care pot avea uneori o formă interesantă.

Plusuri: arată foarte bine, funcții Smart, calitate video superioară, sunet destul de puternic, preț decent.
Minusuri: nu am găsit.

LG 43LH570V e o alegere destul de bună pentru cei care vor un plus de funcționalitate la un televizor. Nu e nevoie să alegeți un televizor prea scump pentru a avea acces la anumite servicii online. Clipul de la final vă poate ajuta să vă faceți o idee despre cum ar arăta în realitate dar și cam cum arată interfața sa.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Dorin

  Buna tuturor . Mi-am achizitionat recent acest tv. si sunt foarte multumit . Am prins oferta . Raport calitate-pret,foarte bun!!!
  Pentru cei care doresc am sa dezvalui setarile pe care eu le consider optime .DECI :Setari mod imagine:Standard. Sursadelumina:92.Contrast:85.Luminozitate:40.Claritate:24.Culoare:42.
  Nuanta:0. Temp.culoare:C42.Comenzi avansate-Contrast dinamic:scazut.
  Culoare dinamica:Oprit.Gama culori:Extins.Super rezolutie:Ridicat
  Gama:High2 . Multa sanatate tuturor !

Lasă un comentariu