≡ Meniu

LG 43LH590V, televizor FHD cu tuner triplu și două intrări de antenă

LG 43LH590V e un televizor din 2016 cu rezoluție Full HD, webOS și wireless. Precum alte televizoare de la acest brand și acesta vine cu două intrări de antenă, lucru destul de util întrucât are tuner digital triplu.
Un televizor precum acesta se adresează celora interesați de un aparat cu care să poată viziona divertisment de pe net, de la cablu ori de pe memorii externe.

Modelul 43 din seria LH590V e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are integrată multă tehnologie și un soft avansat numit webOS 3.0 (în comparație cu webOS 2.0 e mai finisat).

LG 43LH590V, televizor FHD cu tuner triplu și două intrări de antenă

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu ecranul care are rezoluție 1920×1080 pixeli și unghiuri de vizualizare exemplare. Sunetul e și el bun deoarece e de 20W și cu suport DTS. PMI-ul e unul decent de 450 (la alte televizoare fiind de 1200), iar acesta reprezintă un index de calitate al imaginii.
Alte modele vin cu procesoare quad core, dar acesta e doar dual întrucât nu ai nevoie de mai mult la rezoluție FHD.
Sunt unele persoane care folosesc TV-ul pe post de monitor, iar acesta poate fi utilizat în acest fel deoarece e un model dotat cu funcție monitor.
Se poate instala pe perete, iar pentru acest lucru găsiți aici suporturi TV compatibile.

Pentru achiziția acestui televizor ar fi că nu costă mult, aspectul de top, imaginea de calitate bună, sunetul decent și că vine cu multe porturi. Evindent că și prezența sistemului smart e un alt avantaj, dar majoritatea aparatelor la acești bani au un soft avansat.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K. Lucrul acesta nu e prea important deoarece de la distanță nu deosebești UHD de FHD.

Deci, dacă vrei un televizor care să arate bine, să-ți ofere posibilitatea vizionării conținutului din multiple surse și care să nu coste o avere atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat se poate vedea cum arată acest model, mai exact că e unul modern care se va integra perfect într-un cămin modern.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu