≡ Meniu

LG 43LH6047, model cu webOS 3

LG 43LH6047 e un televizor apărut pe piață în anul 2016, iar cel mai important lucru cu care se evidențiază e softul webOS 3. Diagonala de 43 inci (aproximativ 108 centimetri) e una numai bună pentru cei interesați de a vedea filme pe el, iar rezoluția 1920×1080 pixeli va facilita vizionarea de filme Blu-ray.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are incorporate o mulțime de tehnologii utile cum ar fi DTS, wireless, tuner digital triplu (cu două intrări de antenă) și altele.

LG 43LH6047, model cu webOS 3

Deoarece are un ecran de peste un metru eu v-aș recomanda să-l montați pe un perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200. Prin montarea sa pe un perete o să faceți mai mult loc în camera de zi sau unde doriți să-l puneți.
Softul webOS ajuns la versiunea 3 e un soft finisat care poate concura cu Android ori Tizen. Vine cu browser web, iar pentru Netflix există o aplicație dedicată.
Conectarea la net se poate face cu wireless, iar dacă vreți să conectați un laptop la TV atunci acest lucru se poate face cu ajutorul portului WiDi care e o alternativă fără fir la wireless, doar că și laptopul va trebui să aibă acest port.

Pentru achiziția unui astfel de televizor ar fi tunerul digital avansat, că are două intrări RF (de antenă), softul ok, imaginea fără reproșuri și sunetul ok.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Poate că era interesant dacă venea cu telecomanda magică la pachet.

În concluzie, dacă ești interesat de un aparat care să te ajute să beneficiezi de un divertisment de calitate atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Utilizarea aparatului nu e una prea complicată deoarece vine cu meniuri simple, iar aplicațiile sunt unele ușor de controlat prin intermediul telecomenzii din dotare ori a uneia speciale numite Magic Remote (persoanele care au cumpărat o astfel de telecomandă spun că e superioară concurenței, adică ce are Samsung, iar televizorul e mai ușor de controlat cu un astfel de gadget).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu