Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 43LH615V, televizor cu WebOS 3.0

LG 43LH615V impresionează prin caracteristici speciale: WebOS 3.0, finisaj metalic, Picture Wizard III, Virtual Surround Plus, Clear Voice III și LG Sound+. Deci pe partea de sunet acest televizor excelează și mi se pare normal că doar are un sistem audio destul de puternic. Finisajul metalic dă un plus de eleganță și e evident că e vorba de un televizor mai special. Interfața acestui sistem de operare e cam aceeași cu mici îmbunătățiri față de generația precedentă. Pentru a vă face o idee, am pus prezentarea video de la final care e una destul de generală.

Poate că acest televizor nu vă va impresiona, însă chiar dacă e vorba de un mode accesibil, poate fi destul de util. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43LH615V, televizor cu WebOS 3.0

Face parte din noua generație care arată destul de bine și specificațiile tehnice sunt impresionante: diagonală de 108 cm, rezoluție 1080p, ieșire 20W, contrast dinamic mare, unghiuri de vizibilitate maxime. Pe lângă acestea, tehnologiile de imagine sunt și ele foarte importante: Triple XD Engine, Aspect Ratio, True black, 100 Hz și multe altele. Cu cât e mai scumpă acea serie, cu atât sunt mai numeroase acele tehnologii.

Caracteristicile speciale sunt destul de multe și nu le voi enumera deoarece țin de partea Smart. Cu fiecare generație, televizoarele sunt tot mai funcționale iar fără un sistem de operare nu ați putea accesa anumite aplicații sau servicii. Bineînțeles, televizorul trebuie să aibă cel puțin un Quad Core pentru ca meniul să răspundă rapid la comenzile utilizatorului.

Plusuri: are un design modern, calitate video superioară, sunet foarte clar și puternic, interfața e prietenoasă.
Minusuri: chiar nimic.

LG 43LH615V poate fi sigura alegere care o puteți face dacă nu vreți o diagonală prea mare sau poate că nu sunteți dispuși să dați mult pe un astfel de gadget. Ținând cont că e la promoție, merită să-l achiziționați și poate faceți rost și un voucher. Nu aș alege un televizor de la un brand necunoscut deoarece nu oferă un sistem de operare, designul nu e atât de elegant și tehnologiile sunt mai puține.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu