≡ Meniu

LG 43LH630V, televizor smart cu două intrări antenă

LG 43LH630V este o capodoperă scoasă de cei de la LG întrucât are webOS 3 – cel mai nou sistem de operare de pe televizoarele LG, ecran cu rezoluție Full HD și tuner digital triplu.
Dacă vă luați un astfel de televizor atunci nu trebuie să vă faceți griji legate de cabluri deoarece acest model e unul cu suport wi-fi și WiDi (alternativa fără fir la HDMI).

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrată tehnologie de generație nouă. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model și că e un aparat negru care dacă va fi pus pe perete atunci va fi confundat cu un tablou.

LG 43LH630V, televizor smart cu două intrări antenă

Ecranul e unul de 108 centimetri care are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar pentru îmbunătățirea imaginii e dotat cu multiple caracteristici superioare.
Ceva caracteristic televizoarelor noi de la LG e că au două intrări de antenă pentru conectarea simultană a două antene (cablu și satelit, de exemplu).
Porturile sunt multiple, prntre care aș menționa cele mai utile care ar fi cele 3 HDMI-uri, două USB-uri și cele wireless.
Montarea pe perete se poate face cu un suport compatibil Vesa 200×200.

Pro achiziția acestui model ar fi că are multiple tehnologii integrate (Simplink, WiDi, DLNA, DTS și altele), imaginea de calitate superioară, posibilitatea conectării la un laptop (sau mai bine spus că îl puteți folosi pe post de monitor) și softul avansat.

Deci, dacă îți dorești un televizor care să arate bine și care să te ajute să beneficiezi de cel mai bun divertisment posibil atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Dacă sunteți o persoană pasionată de filme de pe net (în special Netflix) atunci acest model ar fi pentru dvs. deoarece cu el puteți să savurați filme din orice sursă și din orice site de streaming.
Din clipul de alături poți vedea cum arată noul sistem de operare, iar dacă ești interesat de o telecomandă magică atunci găsești una aici, dacă stocul nu s-a epuizat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu