≡ Meniu

LG 43UF6407, televizor Smart 4K de 109 cm

LG 43UF6407 e un televizor destul de reușit deoarece arată bine, are WebOS, ecranul mi se pare destul de mare și nici nu e foarte scump. Nu se compară cu un televizor simplu non-Smart sau cu unul Smart mai ieftin. Fie că luați un televizor Smart ieftin sau unul fără funcții Smart, cred că e același lucru deoarece acel televizor nu are WebOS ca și cel de jos, deci funcționalitatea sa e limitată. Interfața oferită e prietenoasă și alte sisteme de operare care concurează cu acesta sunt: Android (pe Sony și Philips), Firefox (Panasonic) și Tizen (Samsung).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43UF6407, televizor Smart 4K de 109 cm

E vorba de generația 2015 iar funcțiile Smart sunt destul de acceptabile. Unele televizoare vin chiar și cu telecomanda Magic Remote, dar acel accesoriu poate fi luat și ulterior. Sistemul audio integrat e foarte bun deoarece e puternic și clar, iar tehnologiile unui televizor nu ar trebui să fie neglijate. Pe partea de imagine, rezoluția impresionează și asigurați-vă că are caracteristici tehnice bune (procesor suficient de bun și rată de refresh de cel puțin 400Hz). Tunerul TV al acestui televizor e unul performant. Are și acel player integrat care e ok, dar aș prefera unul extern deoarece suportă mai multe formate media.

Pe lângă acele porturi (HDMI, USB, Scart etc.), televizorul are și tehnologie wireless pentru a ase conecta la internet folosind un router wireless. Bineînțeles, are port LAN pentru a vă conecta cu fir. Are caracteristici speciale ca: DLNA, Miracast, Google Dial, WiDi, Web Browser, WiFi Direct, Simplink, EPG, sistem de operare.

Plusuri: sistem de operare WebOS, preț corect, arată bine și nu prea are concurență.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă nu ați reușit să vă faceți o idee despre LG 43UF6407, am pus acel clip de mai jos care e cu despachetarea sa însă nu e o prezentare în română. Ideea e să vedeți cum arată și cam cât de mare este, deoarece în poze e mai greu să-ți dai seama cam cât de mare e un televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu