≡ Meniu

LG 43UF675V, televizor non smart de tip Ultra HD

În cazul în care te interesează un televizor Ultra HD ieftin îți recomand un LG 43UF675V întrucât vine cu ecran de 109 centimetri, panel de calitate superioară, rezoluție 3840×2160, tuner digital triplu și alte lucruri esențiale în ziua de azi. Nu e un televizor smart, dar poate fi făcut Smart TV cu ajutorului unui media player HiMedia Q5 IV care are suport 4K și Android.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar te va ajuta să poți vedea orice film, ci te va ajuta să economisești spațiu în cameră prin faptul că poate fi montat pe perete. Are suport Vesa 200×200, iar suporturi compatibile găsești aici.
Vizual se prezintă foarte bine deoarece televizorul e realizat în stil dual metal, un stil care oferă un aspect modern.

LG 43UF675V, televizor non smart de tip Ultra HD

Ecranul televizorului e unul de 43 de inci, iar rezoluția e 4K. E un lucru unic la televizoarele de anul acesta ca ele să aibă diagonală de 43 inci. Astfel de dimensiuni sunt prezente la LG cât și la Samsung.
Nu e un televizor inteligent, dar acest lucru poate fi compensat prin faptul că i se poate atașa un player multimedia. Dacă tot vorbim de atașări atunci trebuie să menționez faptul că televizorul are două porturi HDMI și un USB. Din păcate nu vine cu porturi de rețea, acest lucru fiind util doar unui model Smart.
Consumul de curent e unul minim, fiind de 69W, iar acest lucru e unul bun în ziua de azi când toate prizele sunt ocupate cu diferite dispozitive.

Sunt multiple lucruri de lăudat la acest model, de la ecranul clar și până la sunetul ok. Dacă alte modele non smart de la LG nu au dts atunci trebuie știut că acesta are așa ceva. Imaginea afișată pe televizor va fi foarte clară în cazul în care vei viziona filme Blu-ray, HD, 4K sau posturi HD. Evident că are și tuner HD/digital triplu pentru vizionarea posturilor TV la cea mai bună calitate.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii întrucât vine de la un brand în care eu am încredere, iar imaginea afișată e una clară în funcție de sursă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu