≡ Meniu

LG 43UF6807, televizor 4K cu webOS

LG 43UF6807 e un televizor din 2015 care se recomandă cu ecranul de 43 inci, softul smart și rezoluția 4K. Se poate lega la net prin LAN ori Wireless deoarece are aceste porturi. Scriam că se recomandă cu ecranul, dar și sunetul e unul calitativ deoarece vine cu suport DTS, pe lângă multe altele.
Modelul acesta de aparat e adresat celora care vor să urmărească emisiuni HD la calitate maximă ori să vadă filme 4K.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat de calitate superioară care vine cu o greutate de 9 kilograme, lucru care ne zice că poate fi montat ușor pe perete, mai ales că vine cu Vesa 200×200.

LG 43UF6807, televizor 4K cu webOS

Ecranul acestui aparat e de 109 centimetri, iar rezoluția de 3840×2160 pixeli e una care te va ajuta foarte mult în vizionarea filmelor de calitate superioară. Evident că poți vedea și filme HD ori Full HD. Emisiunile la calitate HD (mai bine spus, posturile TV) pot fi și ele vizionate deoarece acest aparat are tuner digital triplu (evident că are doar o intrare pentru cablu).
Puteți viziona și conținut de pe net întrucât vine cu aplicații dedicate pentru diferite servicii, iar dacă vreți să vedeți filme de pe harduri externe atunci acest lucru poate fi făcut cu ajutorul playerului integrat.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că e un aparat modern prin tehnologia integrată, că arată bine și că poate fi extins prin conectarea diferitelor aparate.
Contra ar fi că nu are Android, însă webOS-ul e foarte similar. De exemplu, precum Android-ul și acesta vine cu un Launcher din care poți selecta diferite servicii.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să arate bine, să afișeze conținut din multiple surse și să nu coste prea mult atunci acesta cred că ar fi recomandarea mea. Brandul LG e unul dintre cele mai bune când vine vorba de televizoare, iar alegând un TV de la ei nu greșiți.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu