≡ Meniu

LG 43UF6907, televizor LED Smart cu imagine Ultra HD

LG 43UF6907 e un televizor interesant deoarece are o imagine clară, Web OS, multe porturi și un design modern. Există și o variantă de 123 cm care arată la fel și care costă mai mult pentru că imaginea e mai mare. Dotările sunt aceleași deoarece e vorba de aceeași serie UF6907. Poate că nu se compară cu cel mai scump model, dar poate fi cumpărată telecomanda specială care e necesară pentru WebOS. E un accesoriu care e necesar dacă vreți să folosiți mai ușor interfața sa.

Nu e chiar ieftin pentru o așa diagonală și se datorează faptului că are acel ecran și funcțiilor Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43UF6907, televizor LED Smart cu imagine Ultra HD

Iluminare e LED și așa e la mai toate modelele iar televizoare cu alte tehnologii sunt destul de puține. Are doar WebOS și acest sistem de operare e unul care poate concura cu Android sau Tizen. Sistemul audio e unul cu ieșire de 20 W, DTS, iar tehnologiile sunt numeroase: sunet clar 2.0, Virtual Surround Plus, Dolby Digital etc.

Imaginea prezintă și următoarele caracteristici: rezoluție Ultra HD, diagonală de 108 cm, Triple XD Engine și multe altele (nu îmi place să le enumăr deoarece sunt multe și oricum îmbunătățesc mult calitatea video). Porturile sale sunt următoarele: slot CI+, două HDMI-uri, USB 3.0, USB 2.0 și altele. Caracteristicile speciale sunt următoarele: DVR Ready, Time Shift, DLNA, Google Dial, Miracast, WiDi, Web Browser, WiFi Direct, Simplink, EPG și Magic remote Ready.

Poate fi pus pe perete ca oricare alt televizor, doar că nu are kitul de montare inclus și prețul acelui kit e destul de atractiv.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, multe porturi HDMI, tehnologie wireless, design argintiu, imagine 4K.
Minusuri: nu are inclusă telecomanda Magic Remote.

LG 43UF6907 e un aparat performant și care vi-l recomand deoarece oferă ce e mai bun în acest preț. Chiar dacă nu e foarte mare, imagine e foarte detaliată, e cât patru imagini FullHD. Dacă nu vă plac dimensiunile, există serii similare care oferă televizoare și mai mari. Nu are sens să luați un televizor mai mic deoarece nu se prea fabrică televizoare 4K de 80 cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu