≡ Meniu

LG 43UF7727, model Ultra HD cu tuner digital

LG 43UF7727 este un televizor de ultimă generație dotat cu un ecran de tip Ultra HD (rezoluția sa e de 3840 x 2160) care are o diagonală de 43 inci (în centimetri vine aproximativ 109). În comparație cu alte televizoare smart ale anului 2015 acesta vine cu telecomandă specială (numită Magic Remote) cu webOS (un sistem de operare avansat) și tuner digital triplu.
Se adresează persoanelor cu un buget mediu, iar dacă vreți să-l montați pe un perete atunci aveți nevoie de un suport TV compatibil Vesa 200×200 de aici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte aspectuos și care poate afișa imagini la cea mai bună calitate. Vine cu un soft avansat care suportă aplicații, iar browserul e și el o aplicație.

LG 43UF7727, model Ultra HD cu tuner digital

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu un ecran de 109 centimetri, rezoluție 4K, numeroase porturi etc.
Ecranul oferă niște imagini foarte clare datorită dimensiunii diagonalei și rezoluției mari de 3840×2160 pixeli.
Sunetul e unul de calitate deoarece are o ieșire de 35W și suport dts. Evident că e bine să utilizați un sistem audio deoarece la televizoarele astea subțiri nu o să întâlniți boxe prea puternice.
Softul e avansat, dar tot nu poate fi comparat cu Android deoarece acesta din urmă are o gamă variată de jocuri și aplicații.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi că nu costă prea mult, că e avansat din punct de vedere tehnologic, că are foarte multe porturi și că are tuner digital bun.
Minusuri ar fi că nu vine cu Android și că nu are sunet mai bun.

De final pot recomanda TV-ul acesta celora care vor un model cu ecran mare la care să vadă filme la calitate maximă. În cazul în care dorești ceva mai mare atunci există 49UF7727 care are ecran de 49 inci și vine din aceeași serie.
Am pus alături un clip pentru a vă face o părere despre cum se prezintă sistemul de operare. Puteți vedea că e unul dotat cu launcher din care ai acces la cele mai importante funcții și aplicații.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu