≡ Meniu

LG 43UF7787, Smart televizor LED cu imagine Ultra HD

Televizorul LED LG 43UF7787 e o variantă destul de avansată și cel mai bine se poate observa la dotările sale. Generația 2015 e una destul de bună și aduce chiar și noutăți. Arată cam ca și alte serii doar că aceasta oferă specificații tehnice diferite. Arată bine atât pe perete cât și pe o masă TV. Pentru a fi pus pe perete, e nevoie de un kit de montare VESA corespunzător.

Alternativele la 43UF7787 sunt următoarele: televizoarele mai mici cu imagine FHD, UHD și dintr-o altă serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă vrei ceva cu ecran mai mare atunci ți-aș recomanda 49UF7787.

LG 43UF7787, Smart televizor LED cu imagine Ultra HD

Sunetul e puternic și clar, dar nici nu vă puteți aștepta la mai puțin că doar e vorba de generația 2015 și nu e o serie clasică. Sistemul de operare e Web OS și e foarte bun. Poate cu nu se compară la unele capitole cu Tizen ori Android, dar funcționalitatea e una superioară. Puterea audio e de 35 W. Sonorizarea e ceva mai bună decât la restul deoarece are subwoofer și nu orice televizor îl are.

Pe partea de imagine are: diagonală de 109 cm, aspect lat, rezoluție de 3840 de 2160 pixeli, Triple XD Engine, Natural Color etc. Tunerul său e unul de tip DVB-T2/C/S2. Playerul multimedia integrat poate fi folosit pentru redare sau chiar înregistrare.

Pe partea de conectori are: un USB 3.0, două USBuri 2.0, trei HDMI, LAN dar și altele. Ca și tehnologii are doar WiFi, dar există televizoare chiar și cu bluetooth pentru conectarea perifericelor wireless. E inclusă telecomanda Magic Remote care e una specială și o folosiți doar pentru funcțiile Smart. Ca și caracteristici speciale are: jocuri și aplicații, browser web, DLNA, WiDi, WiFi Direct, Miracast, Time Shift etc.

Plusuri: are un design plăcut, funcții Smart, browser web, tuner TV performant, imagine detaliată etc.
Minusuri: nu e prea accesibil.

LG 43UF7787 e o alegere foarte bună pentru cei care vor un televizor de dimensiuni generoase dar nici foarte mare. Poate că acesta e o variantă puțin cam scumpă, dar eu consider că-și merită banii. Chiar dacă nu e o alegere chiar ieftină, televizoarele Smart sunt ceva mai scumpe. Le puteți cumpăra în rate sau chiar să alegeți aceeași serie dar o variantă cu o diagonală mai mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu