Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 43UH603V, televizor 4K cu procesor Quad Core

E foarte important ca un televizor 4K să aibă un procesor foarte bun, pentru ca televizorul să se miște rapid. LG 43UH603V reprezintă noua generație de televizoare de la acest brand, de aceea are și WebOS 3.0. Chiar dacă e unul Smart, poate fi folosit ca unul oarecare deoarece are un tuner TV performant. Ținând cont că sufrageria e o cameră destul de mare, e necesară o alegere cu diagonală generoasă dar nu are sens unul cu imagine peste 50 de inci. Dacă nu sunteți convinși de performanțele atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre un model din altă serie (mai avansată).

Multe alternative sunt oferite de acest brand și nu trebuie să optați pentru un model de la un brand nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43UH603V, televizor 4K cu procesor Quad Core

Chiar dacă nu e vorba de un televizor cu diagonală foarte mare, sistemul audio e destul de puternic – 2*20W. Calitatea audio e dată și de tehnologiile care sunt numeroase și foarte bune: Ultra Surround, mod Smart Sound, Sunet Clar III, DTS, Hi-Fi Audio și Optical Sound Sync. Multe televizoare ca și cel de sus nu mai necesită un sistem audio prea avansat.

La capitolul conectivitate are are multe porturi de tip HDMI, tehnologie wireless, porturi clasice televizoarelor. Majoritatea caracteristicilor speciale se datorează faptului că e Smart: browser web, Miracast, Magic Mobile Connection, Magic Zoom, WiDi, DTV etc. Designul acestui televizor e prezent la multe alte serii și e destul de reușit. Nu cred că sunt necesare modificări pe generațiile viitoare deoarece și așa doar acele piciorușe diferă. Pe alte serii am văzut un finisaj metalic sau chiar argintiu, dar e vorba de variante premium.

Plusuri: arată foarte bine, porturi numeroase, WebOS 3.0, PMI 1200, HDR Pro și multe altele.
Minusuri: nu sunt.

LG 43UH603V e un model care merită încercat chiar dacă nu e foarte accesibil și de cele mai multe ori nu veți fi dezamăgiți de noile generații. Bineînțeles, un model prea accesibil cu imagine FullHD nu poate impresiona prea mult. Mă gândesc că-l veți folosi ca monitor dacă aveți o consolă de jocuri sau un desktop performant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu