Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 43UH6107, TV cu PMI 1200, 4K, și HDR

LG 43UH6107 e un televizor din generația nouă adresat celora interesați de un aparat de 108 centimetri cu rezoluție 4K. Nu doar imaginea e una foarte bună, ci și sunetul întrucât e unul cu suport DTS și cu o putere de 40W.
Poate fi utilizat pentru divertisment din multiple surse, iar pentru tunerul HD are două intrări de antenă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar doar arată bine, ci și unul care vine cu un soft avansat numit webOS 3.0 care e specific televizoarelor celora de la LG.

LG 43UH6107, TV cu PMI 1200, 4K, și HDR

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu un ecran de 108 centimetri care are rezoluție 3840×2160 pixeli și PMI 1200 (Picture Mastering Index e caracteristic televizoarelor LG din 2015 și vine să înlocuiască MCI).
Vine cu o multitudine de porturi printre care aș enumera cele 3 HDMI-uri, USB, wireless și LAN. Pentru vizionarea posturilor la calitate HD există slotul CI+ și două intrări de antenă.
Modelul acesta e unul compatibil Vesa, adică poate fi montat pe un suport de 200×200. Prin montarea sa pe perete o să eliberați din spațiul din cameră.
Pentru ca totul să ruleze fluent acest model e unul cu procesor quad core, iar acesta e un motiv în plus pentru care meniurile nu vor sacada.
Softul e unul atât de avansat încât suportă aplicații și are web browser.
Aparatul suportă HDR, adică un format de imagine mai clar care are culori realiste.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, că arată bine, conectivitatea wireless (are WiDi și Wi-Fi), cele două intrări de antenă și diagonala mare. Să nu mai menționez faptul că vine de la un brand de top care a ajuns în top prin realizarea de aparatură fiabilă și de calitate.

Deci, dacă ai un buget restrâns atunci acest model ar fi pentru tine pentru că nu face rabat la calitatea imaginii sau specificații. Nu prea multe televizoare 4K au procesoare cu patru nuclee și soft avansat.
În clipul de alături poți vedea un model din seria 43UH6100, adică o serie similară.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • iliescu paul

    setarea programelor se face foarte greu Va rog sa-mi puneti la dispozitie un manual de utilizare
    Va multumesc

Lasă un comentariu