≡ Meniu

LG 43UH661V, televizor 4K cu webOS 3 și design Slim

LG 43UH661V e un televizor al anului 2016 dotat cu soft smart și cu un ecran mare de 108 centimetri. Datorită lucrurilor menționate anterior acest model e unul bun pentru filme Blu-ray și pentru navigat pe net. Precum alte televizoare LG ale anului 2016 și acesta e unul dotat cu două intrări de antenă. Știm cu toții că televizoarele LG sunt unele de top și din această cauză sunt printre cele mai vândute.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care oferă o imagine deosebit de clară deoarece are panel IPS cu rezoluție 4K. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată modelul acesta, iar la final e pus un clip.

LG 43UH661V, televizor 4K cu webOS 3 și design Slim

Modelul de față vine cu un tuner digital triplu, iar slotul CI+ e unul integrat așa încât să nu vă trebuiască un aparat suplimentar pentru vizionarea posturilor TV.
Printre porturile cu care vine dotat se numără Wi-Fi, WiDi, două intrări de antenă și altele. Alte porturi utile ar fi cele 3 HDMI-uri și două USB-uri.
Designul aparatului e unul slim, iar dacă vreți să economisiți spațiu atunci puteți să-l montați pe un suport TV de tip 200×200.
Sunetul e unul ok, dar nu se poate compara cu un sistem 5.1 sau ceva de genul. Chiar dacă e un televizor ieftin, acesta are DTS așa încât să se audă sunetul din fișiere *.mkv.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, disponibilitatea mai multor tehnologii și că are un excelent raport între preț și calitate.
Contra achiziției nu ar fi ceva. E ieftin și bun.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine pe perete și care să poată fi utilizat la vizionarea filmelor la diferite rezoluții atunci acest 43UH661V ar fi recomandarea mea.
Este bine că are rezoluție 3840×2160 întrucât în câțiva ani acesta va fi noul standard, iar TV-ul dvs. va fi pregătit pentru el.
Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu