≡ Meniu

LG 43UH668V, televizor Smart din gama 2016

Televizorul LED LG 43UH668V e una dintre cele mai bune televizoare ale acestui an și cu o așa diagonală. Spun asta deoarece există serii cu diagonală mare care sunt superioare din multe puncte de vedere, însă nu oricine e dispus să dea atâția bani pe un televizor. Dacă vă plac caracteristicile oferite de o anumită serie și nu aveți prea mulți bani, optați pentru cel mai mic model din serie ori pentru o serie apropiată. Chiar dacă seriile precedente par mai atractive ca preț, eu vă recomand să optați pentru una lansată anul acesta.

Ca și alternative, veți găsi televizoare din alte serii dar nu toate au fost lansate anul acesta. Cele de anul acesta au relativ același stativ și rama e la fel de îngustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 43UH668V, televizor Smart din gama 2016

E ideal să-l puneți într-o sufragerie deoarece e ideal pentru sufrageriile mari și bine iluminate. Finisajul argintiu îi dă un plus de eleganță dar și pe negru ar arăta destul de bine. Interfața oferită de WebOS e destul de plăcută și se poate vedea în poza de sus dar și în clipurile de prezentare ale altor televizoare. Conectorii săi sunt destul de numeroși dar și diversificați pentru a putea conecta orice periferic ori gadget. Se poate conecta wireless la un router pentru a nu mai folosi cablul de rețea.

Un posibil minus al televizorului ar putea fi lipsa unei telecomenzi mai speciale care ar ușura și mai mult interacțiunea cu acea interfață. Nu aș alege un sistem audio extern deoarece cel incorporat mi-a lăsat o impresie bună.

Plusuri: sunet puternic și clar, destule porturi HDMI, poate fi montat pe perete, imagine naturală.
Minusuri: nu sunt.

LG 43UH668V poate fi destul de scump pentru unii însă trebuie ținut cont că e o alegere de ultimă generație. Noile televizoare oferă tehnologii mai avansate și nu orice brand e la fel de generos. Bineînțeles, LG concurează cu branduri precum Samsung, Sony, Philips și mai câteva. Toate aceste branduri oferă televizoare cu sisteme de operare, dacă discutăm doar de partea Smart, iar diferențele sunt vizibile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu