≡ Meniu

LG 43UH7507, TV smart din 2016

LG 43UH7507 e un televizor apărut pe piață la început de 2016 și se recomandă prin rezoluția de 3840×2160 pixeli, multitudinea de porturi și softul webOS (e unul cu suport pentru aplicații moderne cum ar fi cea de Netflix).
Un model precum acest ar fi recomandarea mea pentru cei interesați să vadă meciuri ori divertisment din mai multe surse pe un aparat ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat modern care poate fi montat pe perete (prin utilizarea unui suport 300×300) și care poate fi utilizat la vizionarea de posturi TV digitale deoarece are tuner HD triplu.

LG 43UH7507, TV smart din 2016

Pe partea de caracteristici acest model e unul dotat cu ecran care are diagonală de 108 centimetri și rezoluție Ultra HD. Ca o caracteristică superioară aș menționa unghiurile de vizibilitate largi și 4K Upscaler.
Conectorii sunt mulți, fiind vorba de porturi de rețea, slot CI+, USB 2.0 (două la număr) și 3 porturi HDMI.
Sunetul e unul bun, fiind un televizor dotat cu DTS, și asta vă va ajuta să auziți sunetul din filmele *.mkv.
Nici nu putem spune că ar arăta rău deoarece e vorba despre un model de culoare gri.
Având porturi HDMI puteți utiliza acest televizor și pe post de monitor, adică se poate conecta un laptop pentru a vedea filmele de pe el. S-ar putea să fiți nevoiți să setați PC la HDMI, dacă nu se detectează automat

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine la un cost de achiziție nu prea mare, că are multe porturi, rezoluția ridicată și softul avansat (e unul comparabil cu Android).
Contra achiziției nu ar fi ceva.

Deci, dacă te interesează un TV cu diagonală mare care să poată fi utilizat la multiple tipuri de conținut atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Aș fi vrut să pun și un clip, dar încă nu a apărut așa ceva pe net întrucât televizorul e unul foarte nou.
După cum am precizat mai sus, acest televizor e unul cu un sunet ok, dar puteți avea o senzație superioară dacă utilizați un home cinema de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu