≡ Meniu

LG 47LB650V, televizor Smart 3D cu ecran de 119 cm

LG 47LB650V este un televizor cu tehnologie 3D, ecran de 47 inci și refresh excelent. Tehnologia 3D e deja banală pe noile televizoare, cam toate modelele Smart o au. Dacă vreți să fiți în pas cu ultimele tendințe, aveți nevoie de un televizor curbat sau de unul cu imagine 4K. Dacă alegeți un model cu imagine 4K, asigurați-vă că are un procesor pe măsură și o rată de refresh superioară. Finisajul e pe două culori – negru și argintiu, dar majoritatea sunt pe negru iar finisajele pe argintiu dau un plus de eleganță.

Alternative sunt modelele care sunt ceva ma ieftine deoarece nu cred că ar trebui să dați mai mulți bani pe un televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 47LB650V, televizor Smart 3D cu ecran de 119 cm

Tehnologia de iluminare e LED și e prezentă mai la toate televizoarele. Sistemul de operare e WebOS care e prezent pe modelele acestui brand iar Android pare să fie superior din câteva puncte de vedere. Pe viitor, s-ar putea să vedem tot mai multe televizoare cu Android. Are difuzoare de 10W fiecare. Are caracteristici tehnice bune atât la capitolul sunet cât și la capitolul imagine.

Caracteristici speciale sunt multe și se datorează funcției Smart: Dual Play, webOS, Skype Ready (nu are cameră web), Magic Remote Ready (suportă acest tip de accesoriu dar nu e inclus), Remote App (se poate folosi smartphone-ul ca telecomandă), MHL 2.0 (redare media prin cablu de date), Cloud, WiDi (wireless HDMI) etc. Poate fi pus pe perete cu un kit de montare special. Un așa kit costă destul de puțin dar depinde cu ce fel de dotări vine. Ar fi o soluție pentru cei care vor să economisească spațiu în sufragerie sau dormitor.

Plusuri: are un design destul de elegant, software cu WebOS (e un software destul de avansat), ochelari 3D incluși, 500 Hz și numărul mare de porturi.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 47LB650V nu putea fi un televizor ieftin deoarece are multe tehnologii, dotări și arată și bine. Jos e o prezentare care vă poate ajuta să faceți alegerea corectă. Oricum, se adresează celor care nu vor un televizor nici prea mare dar nici prea mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu