≡ Meniu

LG 49LF540V, televizor de 123 cm ieftin

LG 49LF540V e un televizor mare care nu prezintă funcții Smart adică e unul clasic care are și un preț atractiv. Oricum și dacă era un televizor Smart, nu ar fi oferit cu nimic mai mult dacă era ieftin. Seriile inferioare nu oferă multe dotări speciale și pentru unele e nevoie de un smartphone. Interfața televizoarelor inteligente nu e ca și la tablete și telefoane, chiar și dacă sistemul de operare e același (e mult mai simplă).

Alternativele sunt cele cu mai multe funcții (Smart TVurile), poate cele cu diagonală diferită sau chiar de la un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49LF540V, televizor de 123 cm ieftin

E un LED destul de reușit și care a fost lansat anul acesta alături de multe alte televizoare. Pe partea de sunet are ieșire audio de 10 W, tehnologii audio decente, DTS 2.0 și sunet clar II. Nici la capitolul imagine nu am ce să-i reproșez, dar să știți că televizoarele 4K au prețuri corecte deoarece e imagine e de 4 ori mai detaliată. Modelele 4K foarte ieftine nu au procesoare foarte bune, de aceea eu recomand o serie ceva mai performantă pentru cei interesați.

Caracteristicile sale tehnice sunt corespunzătoare generației dar și pentru cât costă. Are dotări standard: player multimedia integrat, tuner TV performant, HDMI, USB și altele. Doar televizoarele Smart au nevoie de wireless deoarece au aplicații, browser web și altele.

Caracteristicile speciale sunt puține că nu e Smart, dar sunt decente: teletext cu 2000 pagini, Simplink și EPG 8 zile. Nu e cine știe ce dar e bine să le aveți pentru orice eventualitate.

Plusuri: are un design plăcut, e la promoție, fiabilitate, calitatea video superioară, sonorizare puternică etc.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 49LF540V nu e cel mai performant televizor dar pentru cei care vor mai mult pe viitor, pot alege un media player extern cu software avansat. Clipul de jos e cu prezentarea acestui televizor dar există și o variantă mai mică. Fiecare serie oferă televizoare în diverse mărimi dar caracteristicile tehnice sunt relativ aceleași (doar diagonala diferă). Majoritatea sunt pe negru, dar există și televizoare albe și argintii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu