≡ Meniu

LG 49LF590V, televizor Smart cu WebOS 2.0

LG 49LF590V e o alegere destul de bună deoarece are un ecran suficient de mare, imagine e clară indiferent de situație și funcțiile sunt numeroase. Nu e un televizor foarte avansat, dar mulți caută unul care să nu coste foarte mult și să ofere destul de multe dotări utile. Cel mai important aspect la un televizor mare e calitatea imaginii, apoi funcționalitatea. Mă refer la partea software care în acest caz e destul de avansată datorită sistemului de operare – WebOS versiunea 2.0.

Nu e prea mare pentru o sufragerie și poate fi pus pe perete pentru a câștiga spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49LF590V, televizor Smart cu WebOS 2.0

Pe partea de sunet nu prea am ce să-i reproșez deoarece calitatea e una superioară chiar dacă nu are difuzoare foarte puternice. Doar seriile foarte scumpe au subwoofer incorporat, dacă asta vă interesa. Un televizor cu ecran de 124 cm poate avea chiar și rezoluție 4K, dar nu și în cazul acestei serii. Detaliile sunt ceva mai multe la acele televizoare, însă filmele care le aveți nu sunt la acea calitate, deci nu văd sensul (să dați bani în plus).

Porturile sale sunt numeroase și cele mai utilizate sunt cele clasice care țin de orice televizor, USB-urile și HDMI-urile. Se pot conecta periferice pentru a avea mai multe surse de redare a conținutului dorit (laptop, telefon, tabletă, player media).

Caracteristicile speciale sunt date de software-ul său, adică dacă nu ar fi avut WebOS, nu prea ar fi oferit prea multe. Orice televizor Smart are nevoie de o telecomandă specială oferită de brand, iar dacă nu e inclusă, trebuie luată separat (Magic Remote).

Plusuri: sistem de operare WebOS, design elegant, performanțe impresionante, preț atractiv, fiabil.
Minusuri: nu sunt.

LG 49LF590V nu e așa de scump pentru că e vorba de un televizor nu foarte nou, motiv pentru care nu are rezoluție 4K, ci numai FullHD. Clipul de jos e o prezentare a acestei serii și se poate observa că există și variante pe alb. Indiferent de culoare, toate modelele acestei serii au aceleași caracteristici tehnice (deci nici diagonala nu le influențează).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu