≡ Meniu

LG 49LF630V, TV cu webOS 2.0

Cei de la LG au lansat noile modele de televizoare ale anului 2015, iar seria LF630V din care face parte LG 49LF630V e una proaspăt lansată. Această nouă serie se laudă cu sistemul de operare webOS 2.0 (care e o revizuire a celui de pe modelele anului 2014), wireless integrat, DTS și tuner digital triplu… pe lângă alte mult chestii utile.
Un televizor ca acesta se adresează celora care vor un model care să arate bine și să afișeze o imagine de calitate superioară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Poate că te întrebi cum de costă sub 4000 lei, iar răspunsul ar fi că deoarece nu e 4K. Deci, rezoluția e una Full HD – 1920×1080 pixeli.

LG 49LF630V, TV cu webOS 2.0

Specificații interesante la acest televizor ar fi ecranul mare de 49 inci (123 centimetri), că are integrat tuner digital triplu (cu suport DVB C și S2, pe lângă T2 care nu-i este util niciunui român) și sistemul avansat. Acest sistem are browser și suport pentru aplicații.
Sunetul e unul calitativ, iar suportul DTS e unul integrat în acest TV. Puterea e de 10+10W, o putere suficientă pentru mulți, dar pentru mai mult e bine să-ți cumperi un sistem audio dedicat.
Legat de imagine pot spune că e una bună, chiar dacă nu vine cu suport 4K.

Pro achiziția unui astfel de TV ar fi prețul ok, aspectul unic, că vine cu wireless (are chiar și widi, adică acel standard fără fir alternativă la HDMI) și că poate fi montat pe perete (are Vesa 300×300).
Contra achiziției ar fi că nu are o rezoluție mai mare.

Deci, dacă te interesează un televizor nou cu multe porturi și facilități atunci acesta ar fi recomandarea mea. În cazul în care nu te uiți la posturi TV atunci îl poți utiliza pentru a vedea filme de pe PC, folosindu-l pe post de monitor.
Din clipul de alături poți vedea că arată destul de bine acest nou sistem de care am menționat la început. În opinia mea acest OS e unul dintre cele mai avansate sisteme de operare de pe piață și îmi place mai mult decât ce are Samsung (Tizen OS).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu