≡ Meniu

LG 49LH570V, televizor LED cu WebOS la preț foarte bun

Televizorul LG 49LH570V e unul dintre cele mai accesibile variante, dar prețurile sunt destul de justificate. Un model cu aceeași diagonală și cu un preț mai mare poate oferi caracteristici tehnice mai bune. Pot exista serii apropiate ca dotări dar nu vor fi niciodată identice, de aceea există și acea diferență de preț. Dacă aveți un buget diferit, atunci ar trebuie să alegeți un televizor mai bun deoarece nu văd de ce ați lua un televizor chiar ieftin.

Ideea e că televizoarele mai avansate oferă mai multe avantaje de care nimeni nu se plânge :). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49LH570V, televizor LED cu WebOS la preț foarte bun

Caracteristicile tehnice de imagine sunt foarte bune iar calitatea superioară e dată de tehnologii. Nu voi face o listă cu toate acele tehnologii deoarece le știți deja de la alte televizor LG, iar unele sunt ceva mai noi. Sunetul e foarte clar și nu trebuie să fie foarte puternic pentru dimensiunile sale. Spun asta deoarece poate fi pus într-o sufragerie modestă sau chiar într-un dormitor. Dacă aveți o cameră mică, o variantă de 80 cm cred că ar fi mai bună.

Are un tuner TV de tip DVB-T2/C/S2 care e foarte bun și e prezent pe multe televizoare Smart noi. Pe partea de conectivitate, televizorul nu duce lipsă de nimic, are chiar și tehnologie wireless/LAN pentru a avea acces la internet pe acest model. Accesoriile incluse sunt cele standard, adică pot fi găsite și la alte televizoare. Poate fi pus pe perete ca oricare alt televizor și kitul de instalare nu e inclus. O parte dintre caracteristicile sale speciale sunt următoarele: WiDi, Miracast, DLNA etc.

Plusuri: design plăcut, sistem de operare destul de bun, caracteristicile speciale, tuner TV performant etc.
Minusuri: nu sunt.

LG 49LH570V e un model destul de reușit și care l-aș putea recomanda oricui deoarece nu e nici prea mare, dar nici prea mic. În plus, e foarte important ca televizorul să aibă sistem de operare, cele fără au funcții destul de banale care ulterior nici nu le veți mai folosi. Interfața e mult mai bine realizată și veți găsi multe opțiuni utile care vă pot face viața mai ușoară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu