≡ Meniu

LG 49LH6047, model cu webOS 3.0

LG 49LH6047 e un televizor de la LG care implementează multe lucruri utile printre care aș aminti rezoluția Full HD, tunerul digital triplu (cu două intrări de antenă) și softul webOS 3.0.
Ecranul de 123 e numai bun pentru filme Full HD, dar și pentru meciuri HD, iar dacă vreți să eliberați din locul din cameră atunci televizorul se poate monta pe un suport TV 300×300.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multiple porturi la care se pot conecta diverse aparate (de exemplu vine cu 3 HDMI-uri). Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

LG 49LH6047, model cu webOS 3.0

Ecranul modelului acesta e unul de 123 centimetri și în acest fel o să poți vedea fără probleme filme la calitate maximă din orice sursă.
Panelul televizorului e unul foarte avansat și din această cauză imaginea e clară din orice unghi te-ai uita la aparat.
Sunetul e unul ok, dar pentru ceva mai de calitate vă recomand un sistem audio 5.1 care poate fi conectat la unul dintre HDMI-uri.
Softul e foarte avansat și din această cauză poți accesa Netflix ori alte site-uri de conținut video. La nevoie se pot instala și alte aplicații deoarece softul e unul similar Android.
Ceva mai special la acest model e că vine cu WiDi, adică cu o alternativă la HDMI, iar în acest fel nu trebuie să folosești un cablu dacă vrei să te uiți la filme de pe calculator. Normal că și laptopul va trebui să aibă WiDi.

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că nu costă mult, că arată bine, imaginea de calitate, sunetul superior, că are multe porturi și tunerul digital triplu.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste mult și care să poată fi utilizat la multiple lucruri legate de divertisment atunci modelul acest din seria LH6047 ar fi recomandarea mea.
În trecut televizoarele celor de la LG nu veneau DTS și nici wireless, dar acum vedem așa ceva pe aproape toate modelele, inclusiv pe acest model care tinde a premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu