≡ Meniu

LG 49LH630V, TV cu difuzoare puternice, WebOS 3.0 și PMI 900

Televizorul LG 49LH630V e un televizor din 2016 adresat celora pasionați de filme și meciuri. CU un astfel de aparat vei fin în tendințe deoarece are soft smart și o rezoluție suficient de avansată așa încât să nu pierzi niciun detaliu când te uiți la filme Blu-ray.

Modelul acesta de 49 inci din seria LH630V e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul avansat tehnologic. Din imagine puteți vedea că are o ramă subțire, iar din această cauză aparatul va trece drept un tablou.

LG 49LH630V, TV cu difuzoare puternice, WebOS 3.0 și PMI 900

Softul din dotare e webOS 3.0, adică un sistem realizat de LG și care e foarte asemănător cu Tizen (de la Samsung) și Android (de la Google). Suportă aplicații (gen Netflix, Youtube etc), iar browser-ul web e unul avansat.
Pe partea hardware are procesor rapid, ecran mare de 123 centimetri și sunet ok. Evident că există și diferite softuri care îmbunătățesc imaginea furnizând un refresh soft sau ceva de genul acesta.
Dacă e să vorbim de conectică atunci vedem că are Wi-Fi, tuner digital triplu (vine cu două intrări de antenă) și WiDi.
Pentru a elibera din spațiul de pe masă/comodă recomand montarea aparatului pe un suport compatibil Vesa 200×200.

Plusuri: are toate acele caracteristici speciale, rată de refresh de 900Hz, sonorizare excelentă, calitatea imaginii, design elegant, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt. Lipsa 4K nu e un minus deoarece de la o anumită distanță nu se mai vede diferența intre 4K și Full HD.
Poate că unele persoane ar fi apreciat ca aparatul să fi avut Android, dar mie îmi place mai mult softul acesta și cum au făcut acel launcher care îți oferă cele mai utile aplicații într-un mod rapid.

Modelul 49LH630V de la LG e unul potrivit pentru cei interesați de un televizor premium, dar care au un buget redus.
Avantajul a faptului că are două intrări de antenă ar fi că puteți conecta antena de la cablu, dar și de la satelit și în acest fel aveți acces la mai multe posturi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu