≡ Meniu

LG 49UF6407, model 4K cu tuner digital triplu

LG 49UF6407 e un televizor al anului 2015 care se recomandă cu rezoluția 4K, tunerul digital triplu și sistemul de operare webOS. E unul dintre cele mai bune televizoare marca LG, iar conectarea la net se poate face cu sau fără fir. Dacă o să-l conectați la Internet atunci o să beneficiați de divertisment de la diferiți furnizori.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat modern care nu doar arată bine, ci care vine cu multă tehnologie la bord. Sistemul de operare integrat e unul echivalent Android, chiar dacă pentru webOS nu sunt disponibile la fel de multe aplicații precum pentru sistemul Android.

LG 49UF6407, model 4K cu tuner digital triplu

Pe partea de caracteristici acest model e unul care vine cu multiple lucruri utile cum ar fi ecranul de 129 centimetri care are rezoluție 4K și softul webOS.
Vine chiar și cu tuner digital triplu pentru cei pasionați de emisiuni TV la calitate ok.
Pentru vizionarea filmelor de pe un laptop vă puteți folosi de poetul WiDi ori de cel HDMI. Primul e un port fără fir alternativă la HDMI.
Având în vedere că ecranul e unul mare cred că o să vă ajute faptul că poate fi montat pe un perete cu suport Vesa 300×300 de aici.
Nu doar imaginea e una de calitate, ci și sunetul deoarece e vorba despre suport DTS și o ieșire de sunet de 2x10W.
Pentru a vizita diferite site-uri acest model e dotat cu un browser web destul de avansat.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că are multiple porturi și tehnologia de ultimă generație integrată.
Contra ar fi că nu are sistem de operare Android. Acest lucru nu e o problemă prea mare deoarece webOS 2.0 e un sistem de operare foarte avansat din toate punctele de vedere.

Deci, dacă te interesează un televizor pe care să poți urmări divertisment din multiple surse (cablu, laptop, Internet) la o calitate fără egal (HD, Full HD ori Ultra HD).
Din clipul de alături poți vedea cum arată televizoarele din seria UF6407.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu