≡ Meniu

LG 49UF640V, televizor 4K ieftin și cu WebOS 2.0

LG 49UF640V nu e chiar recent lansat deoarece nu are cea mai nouă versiune, însă nu cred că acest aspect e foarte important. Eu cred că doriți să-l achiziționați pentru că are o imagine foarte clară și prețul e destul de atractiv. Noile generații de televizoare oferă un design mai special și s-a renunțat la stativul clasic în favoarea unor piciorușe subțiri (îi oferă și o mai bună stabilitate). Acest producător nu oferă televizoare cu alte sisteme de operare (Tizen, Android, Firefox OS), ci doar cu WebOS care poate fi la varianta 2.0 sau 3.0, dacă discutăm de variante recent apărute.

Nu sunt multe televizoare atât de accesibile și care să ofere o interfață plăcută. Cu siguranță, ați văzut televizoare Smart ieftine, dar e foarte important ca să se menționeze și sistemul de operare (unele pot avea doar un software simplu care nu e prea deosebit). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49UF640V, televizor 4K ieftin și cu WebOS 2.0

Orice televizor poate fi folosit ca monitor dar ar fi indicat ca desktopul să aibă ieșire HDMI, iar dacă nu o are atunci fie alegeți o placă video mai bună ori portul VGA (se pierde mult din calitate). Bineînțeles, un laptop poate fi folosit ca player multimedia portabil și unele au chiar ieșire video 4K (sunt destul de puține).

Caracteristicile tehnice mi se par suficient de bune pentru cât costă și nu trebuiesc neglijate nici acele tehnologii care pot fi de sunet ori imagine. Orice televizor poate fi montat pe perete dacă se dorește doar că acel kit nu e inclus în pachetul televizorului. Kitul nu mi se pare scump dar există diverse variante compatibile pentru a fi instalat.

Plusuri: arată destul de bine, ușor de folosit cu MagicRemote, sunet puternic, imagine 4K, preț corect.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă nu sunteți încă deciși pentru care model să optați, vă recomand clipul de mai jos. Chiar dacă nu e vorba de același ecran (49 de inci), LG 49UF640V oferă aceleași dotări ca variantele cu ecran mai mic sau mai mare. Așa e pentru toate televizoarele care fac parte din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu