≡ Meniu

LG 49UF675V, televizor LED cu imagine Ultra HD sau 4K

Televizorul LED LG 49UF675V e o alegere foarte bună dacă vreți ceva mai mult decât un televizor. Din numele său reiese că are o imagine de 49 de inci și seria nu e una oarecare. Mai sunt și alte serii care arată ca și aceasta (în cazul în care vă interesează doar cum arată). Pentru acesta nu e nevoie de un media player, sistem audio performant sau altele. Totuși, cred că unele dotări puteau fi mai bune și mă refer la tehnologia wireless care nu e prezentă dar conectarea se poate face prin cablu LAN.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în considerare că e scump. Bineînțeles, prețul e justificat iar cu timpul ele o să mai scadă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49UF675V, televizor LED cu imagine Ultra HD sau 4K

La capitolul sunet are sistem audio 2.0, adică are două difuzoare de 10 W fiecare. Tehnologiile audio sunt și ele importante și există presetări prestabilite pentru a vă bucura de sunet atunci când vizionați un film, ascultați muzică sau vă jucați un joc. Puteți conecta un PC, o consolă sau chiar un laptop. Dacă unele televizoare nu oferă un player integrat prea performant atunci optați pe un un media player extern sau un laptop.

Pe partea de imagine are: diagonală de 124 cm, calitate 4K, rată de refresh mare și aspect lat. Caracteristicile tehnice sunt destul de multe și sunt importante atunci când cumpărați un televizor. Dotările sale sunt următoarele: tuner DVB-T2/C/S2, player multimedia și conectori diverși. Porturile sale sunt următoarele: port LAN, USB, video composite, component, HDMIuri și observ că nu are așa de multe dotări ca și altele.

Plusuri: are un tuner TV performant, multe porturi, design elegant, imagine 4K și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 49UF675V e un televizor destul de nou și care oferă cele mai bune tehnologii de pe piață în acest buget. Din poza de jos se poate observa că arată foarte bine și care sunt caracteristicile sale speciale. Există variante diverse și mă refer strict la aceeași serie (cu diagonală diferită). Noile televizoare nu mai au nevoie de periferice deoarece sunt incorporate destul de multe tehnologii în ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu