≡ Meniu

LG 49UF6807, televizor cu WebOS și display 4K

LG 49UF6807 e o alegere destul de bună și care nu poate fi comparată cu orice serie. Din numele său se poate observa diagonala sar și seria din care face parte. Acest brand oferă multe tipuri de televizoare și cele mai multe sunt cu funcții Smart și mă refer la cele cu WebOS. Nu prea așa recomanda televizoarele Smart foarte ieftine deoarece nu au multe funcții ori tehnologii. Din poza de jos se poate observa cum arată dar am pus și un clip la final, însă în realitate arată mai bine decât în poze și pe perete poate arată și mai bine.

Alternativele sunt multe dacă vă interesează doar diagonala, nu și imaginea (1080p sau 4K). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49UF6807, televizor cu WebOS și display 4K

Calitatea audio mi se pare a fi una superioară datorită caracteristicilor speciale dar și pentru că are difuzoare de 20W. Diagonala ecranului e una de 124 cm cu rezoluție 4K, iar tehnologiile de imagine îmbunătățesc calitatea. Un televizor Smart are un număr mai mare de porturi decât unul clasic (mă refer la HDMIuri și USBuri). Totuși, consider că 2 porturi USB și HDMI sunt de ajuns deoarece și așa nu veți conecta așa de multe la acesta. Dacă nu aveți un router wireless, e nevoie de unul pentru a vă conecta wireless la internet.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: montare VESA 300 mm, browser web, aplicații și jocuri, redare media USB, DLNA, bluetooth, WiDi, Miracast și multe altele. Unele televizoare mai avansate vin și cu telecomanda Magic Remote însă la unele nu e necesară (la acesta nu e inclusă).

Plusuri: are multe caracteristici speciale, arată bine pe negru, calitate audio bună, sistem de operare WebOS, tuner TV decent, subwoofer.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 49UF6807 e un model care poate fi bun pentru o sufragerie și, cu siguranță, vă puteți impresiona prietenii ori familia. Poate că pe partea de imagine nu e cel mai bun de pe piață dar interfața oferită de WebOS mi se pare foarte reușită. E ușor să vă dați seama dacă un televizor e nou sau nu (are software mai nou – WebOS 2.0).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu