≡ Meniu

LG 49UF6907, televizor smart cu rezoluție Ultra HD

Pentru cei interesați de un televizor cu rezoluție 4K și soft smart recomand acest model 49UF6907 de la LG. Vine cu sistemul de operare webOS și cu suport pentru diferite aplicații. Evident că e un televizor care poate fi conectat la net prin wireless sau RJ 45, iar wi-fi-ul e integrat.
Televizorul de faă e mai mult pentru persoanele care vor să vadă conținut din diferite surse (net, cablu, harduri externe etc).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci poate fi montat pe perete (e compatibil Vesa 300×300) și are un soft avansat cu web browser integrat.
Pentru a vedea cum arată acest model am pus alături o poză. Se poate observa că e un televizor modern cu design specific televizoarelor LG noi.

LG 49UF6907, televizor smart cu rezoluție Ultra HD

Ecranul lui LG 49UF6907 e unul de 123 centimetri (transformare aproximativă din 49 centimetri) și datorită unghiurilor de vizibilitate perfecte și rezoluției 3840×2160 pixeli toate imaginile se vor vedea perfect.
Sunetul e și el unul de calitate deoarece vorbim despre suport DTS. Și, dacă vreți sunt și mai calitativ atunci vă recomand să luați un home cinema.
Pentru vizionarea canalelor HD acest televizor are un tuner TV triplu. Cred că ar trebui să lămuresc și faptul că acest TV are doar o antenă.
Pentru a conecta diferite aparate la acest televizor avem la dispoziție diferite porturi cum ar fi HDMI (două) și USB.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, că suportă telecomandă de tip Magic Remote și că are soft smart.
Contra ar fi că nu are Android ca sistem de operare. Acesta nu e un minus prea mare întrucât televizorul e unul cu un sistem foarte similar numit webOS, iar acesta are un launcher ușor de utilizat.

Deci, dacă te interesează un aparat pe care să poți vedea filme de la HD la 4K atunci acesta ar fi recomandarea mea. Alternative la modelul de față sunt, dar LG e printre cei mai buni producători, iar televizorul acesta ar trebui să se afle în topul listei de cumpărături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu