≡ Meniu

LG 49UF7727, televizor 4K cu webOS și Magic Remote

LG 49UF7727 se adresează celora cu un buget mediu care vor un televizor avansat din toate punctele de vedere. Nu vine cu sistem de operare Android, dar are webOS care e oarecum similar cu launcher și suport pentru aplicații. Pentru conectarea sa la net vă puteți folosi de de un cablu ori de placa de rețea wireless.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil indiferent de ce tip de film (sau mai bine spus conținut) ai viziona pe el. Dacă pentru tine e prea mic ecranul de 123 cm atunci aș recomanda modelul 55UF7727 care are 138 centimetri.

LG 49UF7727, televizor 4K cu webOS și Magic Remote

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul a cărei diagonale e de 49 inci, cu rezoluția 4K (3840×2160 pixeli) cu softul avansat și cu multitudinea de porturi. Softul e unul oarecum similar competiției, fiind o variantă revizuită a webOS de anul trecut.
Controlarea sa se poate face prin intermediul telecomenzii magice – Magic Remote, iar acest lucru e unic la LG.
Vine cu tuner digital triplu, iar acest lucru te va ajuta în principal la vizionarea posturilor TV la calitate HD.
Poți vedea filme de pe laptopuri fără a le conecta la TV prin intermediul WiDi, dar va trebui ca laptopul să aibă și el acest port.

Pe partea de avantaje aș aminti costul de achiziție nu prea mare, că are fiabilitate bună, browser-ul avansat, imaginea de calitate superioară și posibilitatea montării pe un suport (Vesa 300×300) ca mai apoi să poată fi pus pe perete. Multă lume spune că televizoarele LG au o imagine mult mai bună decât cele Samsung, dar asta mă tem că e ceva subiectiv.
Contra achiziției ar fi că nu are Android, sistem care are o paletă largă de aplicații și jocuri.

Deci, dacă te interesează un televizor avansat ca aspect și tehnologii atunci îți recomand TV-ul de față. Există alternative de la Sony ori Samsung, dar nu la acest preț.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest sistem de operare de care am menționat de mai multe ori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu