≡ Meniu

LG 49UF7787, TV 4K cu webOS și tuner triplu

LG 49UF7787 e unul dintre cele mai avansate televizoare ale anului 2015 mulțumită sistemului webOS 2.0, suportului 4K, tunerului triplu și fiabilității brandului. În comparație cu televizoarele simple de la LG, acesta are suport dts pe partea de sunet și o mulțime de porturi care permit conectarea mai multor aparate la el (poți conecta un media player, sistem audio, laptop etc).
TV-ul acesta se adresează celora interesați de ceva la modă cu multă tehnologie incorporată și cu lucruri foarte utile care te vor ajuta să ai acces rapid la informație și divertisment.

Pe partea de cost de achiziție pot spune că acest model nu costă deloc mult având un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte tare. În cazul în care ecranul e prea mare pentru tine atunci poți opta și pentru un model mai mic cu diagonală de 43 inci, mai exact 43UF7787.

LG 49UF7787, TV 4K cu webOS și tuner triplu

Pe partea de specificații acest model e unul foarte avansat având o diagonală de 49 inci (transformat în centimetri vine vreo 123 cm). Deoarece are o diagonală foarte mare eu aș zice să-l montezi pe perete, lucru realizabil prin intermediul Vesa 300×300 și a unui suport TV de aici.
Controlarea televizorului se realizează destul de avansat prin intermediul telecomenzii Magic Remote care e o telecomandă unică de la LG și pe care o întâlnim doar la televizoarele LG premium.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acest televizor se poate folosi de tunerul digital care e unul triplu din generația 2.
Conectarea le net se poate realiza prin intermediul portului LAN, dar cel mai bine e să o faceți prin intermediul portului wi-fi.

Pro achiziția unui astfel de televizor ar fi faptul că arată bine, că nu costă prea mult, că are foarte multe dotări utile și că e smart.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem Android, dar webOS e oarecum similar.

De final pot spune că acest televizor e unul foarte bun pentru a vedea filme Blu-ray ori pentru a vedea conținut video de pe diferite site-uri ori servicii online.
Alături e un clip cu prezentarea sistemului de operare. Acesta e oarecum echivalentul Android pentru televizoare deoarece are un launcher oarecum similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu