≡ Meniu

LG 49UF8507, TV de 123 cm cu rezoluție 4K

LG 49UF8507 e un televizor al anului 2015 care înglobează webOS 2.0 (un sistem de operare al televizoarelor LG de tip smart), rezoluție 4K, sunet Harman Kardon și multe altele. Diagonala de 123 centimetri îl face perfect pentru o cameră mare, iar WiDi vă va ajuta să faceți stream de pe un laptop fără a folosi cabluri. Evident că are și wi-fi, și din această cauză pentru a-l lega la net nu aveți nevoie de cabluri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un televizor din generația nouă care are sistem webOS, hardware la zi și suport DTS.

LG 49UF8507, TV de 123 cm cu rezoluție 4K

Pe partea de specificații acest televizor e unul dotat cu ecran de 123 centimetri (transformare aproximativă din 49 inci), rezoluție 4k, sunet ok și cu multe porturi.
Fiind vorba de un soft nou acesta are un browser ceva mai bun, fiind vorba despre unul complet.
Comandarea sa se face prin intermediul unei telecomenzi, în cazul acestui model fiind vorba despre o telecomandă Magic Remote. E ceva nou și inovativ de la LG.
Ieșirea de sunet e de 2X10W, fiind de un sistem Harman Kardon. Oricum pentru mine e cam puțin și de aceea m-aș orienta și înspre un home cinema.
Conectarea la net se poate face fără fir, iar pentru stream de pe un laptop poți folosi Wi-Di, dacă și laptopul are așa ceva.
Vine cu suport 3D, dar nu știu cât de mult vă va ajuta acest lucru dacă nu sunteți interesați de filme 3D.

Plusurile unui astfel de televizor ar fi ecranul cu o diagonală mare, că are un raport bun între preț și calitate, că vine cu porturi wireless (wi-fi și WiDi), meniurile simple și funcțiile avansate pentru cei interesați de mai mult.
Contra achiziției ar fi că nu vine cu Android. webOS e foarte avansat, dar Android vine cu o gamă variată de aplicații și jocuri, fiind cel mai avansat sistem de operare mobil.

De final pot spune că acest model e unul foarte avansat și ar fi perfect pentru un cinema acasă, dar și la un local.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest sistem nou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu