≡ Meniu

LG 49UH600V, televizor Smart cu imagine Ultra HD/4K

LG 49UH600V e cea mai mică variantă disponibilă pe piață și care merită încercată, iar pentru cei cu un buget mai mare le recomand variantele de 139 cm sau 164 cm. Diferența de preț e destul de mare între ele deoarece dacă vă gândiți poate că nu e așa mare cel de 164 cm, doar că e cu 41 cm în diagonală superior celui de jos. Cu alte cuvinte, dacă aveți posibilitatea să le puneți unul lângă altul, poate veți spune că e vorba de două serii diferite, doar că acele caracteristici tehnice sunt aceleași.

Poate că un televizor de 123 cm nu oferă la fel de multe detalii la unul de 164 cm, dar depinde și de la ce distanță îl priviți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49UH600V, televizor Smart cu imagine Ultra HD/4K

Chiar dacă nu e atât de nou și e evident, că are Web OS 2.0, tot va impresiona la mai toate capitolele. Sincer, nu e nevoie de cel mai scump televizor de pe piață ca să vedeți filmul favorit, un serial TV sau meciul de fotbal. Din poza de sus se poate observa destul de ușor că are modul fotbal, dar a devenit destul de popular pe televizoare.

Nu are multe porturi de același fel, dar e suficient să fie diversificate dar și tehnologiile wireless sunt importante deoarece veți scăpa de niște cabluri nedorite. Nu am ce să-i reproșez la capitolul imagine, iar la partea de sunet are un sistem audio incorporat puternic.

 

 

Are caracteristici speciale destul de multe iar o mare parte dintre ele se datorează faptului că are acel sistem de operare, dar mai sunt și altele care țin de partea hardware: WiDi, Quad Core, Miracast și DLNA.

Plusuri: arată foarte bine, e ușor de folosit, poate fi montat pe perete, interfață destul de ergonomică, calitate video superioară.
Minusuri: nu sunt.

LG 49UH600V e un bun exemplu că televizoarele sunt mult superioare monitoarelor, în special la partea de vizionat filme, și de ce nu și jocuri. Se poate conecta cam orice la acesta deoarece dare două HDMI-uri, doar un cablu HDMI mai e necesar pentru a conecta.

.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu