Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 49UH603V, televizor 4K cu ieșire audio de 2*20W RMS

Televizorul LG 49UH603V e una dintre cele mai mari variante din această serie și cred că e suficient de mare pentru oricine. E evident că face parte din cea mai nouă generație de televizoare deoarece are cel mai nou software. Arată destul de bine, iar dacă optați să-l montați pe un perete, pot spune că arată ca oricare altă serie. Majoritatea televizoarelor sub 3000 de lei arată la fel, ramă îngustă, finisaj negru și are două piciorușe subțiri pentru o mai bună stabilitate.

Alte modele din aceeași serie pot avea un preț mai bun, dacă e vorba de o variantă cu ecran mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49UH603V, televizor 4K cu ieșire audio de 2*20W RMS

Pe partea de sunt, acest model are difuzoare puternice și care oferă o calitate superioară datorită acelor tehnologii. Nu e nevoie de un sistem audio adițional la televizoarele mai avansate. În general, televizoarele Smart au multe tehnologii incorporate motiv pentru care nu mai e nevoie de alte periferice pentru a îmbunătății experiența.

Pe acesta filmele FullHD se văd mult mai bine datorită acelor dotări speciale și cel mai bine e să încercați conținut 4K. Având în vedere că are o interfață Smart cu WebOS, puteți reda conținut media de pe un stick, cu ajutorul acelor aplicații, de pe telefon, media player etc. Funcționalitatea nu cunoaște limitate la televizoarele Smart, de aceea un televizor simplu nu mai e așa de atractiv.

Se poate conecta wireless la internet dacă aveți un router wireless, sau chiar și cu ajutorul unui cablu de rețea. Caracteristicile speciale sunt numeroase la modelele Smart: webOS, Magic Zoom, Magic Mobile Connection, Multi-view, Smart World, browser web, WiDi, Miracast, DLNA etc. Nu voi face o listă cu toate acele caracteristici deoarece ele sunt prezente și pe alte televizoare.

Plusuri: arată foarte bine, imagine generoasă, WebOS 3.0, conectivitate foarte bună, sunet puternic, procesor Quad Core.
Minusuri: nu sunt.

LG 49UH603V arată destul de bine și are o diagonală pe măsură, iar pentru cei care vor să-și facă o idee despre un astfel de televizor, am pus o prezentare a unui model similar cu cel de sus:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu