≡ Meniu

LG 49UH661V, televizor IPS 4K cu WebOS 3.0

Televizorul LG 49UH661V e una dintre cele mai bune variante iar dacă vă interesează foarte mult diagonala, cel mai mare e cel de 164 cm. Ținând cont că specificațiile tehnice sunt aceleași indiferent de diagonala aleasă. Arată destul de bine chiar dacă are un stativ ceva mai diferit decât la restul. Interfața respectivă nu e aceeași la toate brandurile deoarece Samsung vine cu Tizen, Philips vine cu Android etc. Poate fi folosit ca monitor datorită caracteristicilor tehnice foarte bune. Pentru o sufragerie mare, nu are sens să alegeți un televizor prea mic iar puterea sistemului audio e foarte importantă.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul toate seriile, însă nu toate sunt lansate anul acesta și oferă aceleași dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49UH661V, televizor IPS 4K cu WebOS 3.0

Cu siguranță, sunt multe televizoare mult mai performante și care costă ceva mai mult, dar depinde unde trageți linia. Cu alte cuvinte, mulți dintre voi poate nu sunteți dispuși să dați oricât pe un astfel de gadget. Un televizor ca acesta poate fi alegerea ideală pentru cei care vor un sistem audio de 40W cu tehnologii audio numeroase (Hi-Fi Audio, Ultra Surround), imagine 4K, HDR Pro și multe altele. Tehnologiile sunt destul de multe și chiar dacă am enumerat foarte multe, ele sunt destul de multe și calitatea e una superioară indiferent că discutăm de imagine ori sunet.

Un număr destul de mare de caracteristici speciale sunt prezente la acest televizor iar majoritatea se datorează faptului că e de tip Smart. Un televizor clasic nu are nevoie de multe HDMI-uri, tehnologii wireless și aplicații. Nu are sens să alegeți un televizor cu preț mai atractiv de la un brand nou.

Plusuri: caracteristici speciale interesante, WebOS 3.0, imagine 4K, rată de refresh foarte bună, calitate audio superioară.
Minusuri: nu sunt.

LG 49UH661V e o variantă destul de mare pe care se poate viziona aproape orice conținut și de pe orice. Datorită conectivității foarte bune se poate conecta un laptop, desktop, media player, consolă sau chiar un stick USB. Conectarea la internet se poate face wireless sau prin intermediul cablului de rețea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu