≡ Meniu

LG 49UH668V, televizor cu ecran Ultra HD

LG 49UH668V e un televizor destul de interesant și are are un stativ ceva mai diferit de majoritatea modelelor recent lansate. Poate ați observat că mai nou, majoritatea televizoarelor nu mai au stativul clasic, ci două piciorușe laterale. Indiferent de dimensiune, modelele acestei serii oferă aceleași caracteristici tehnice și tehnologii. În general, dacă vă place un model și credeți că e prea scump, puteți alege varianta mai mică ori un model dintr-o serie apropiată.

Bugetul trebuie să fie mare dacă vă gândiți la un televizor 4K și nu aș alege unul cu preț foarte mic deoarece sistemul audio trebuie să fie puternic pentru un ecran așa de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 49UH668V, televizor cu ecran Ultra HD

Acest televizor poate fi pus într-o cameră mai mare datorită diagonalei generoase, iar pentru un dormitor ori un birou, aș alege unul de 80 cm. Bineînțeles, televizoare 4K de 80 cm nu sunt dar nici nu au sens pentru că rezoluția nu va ieși prea în evidență pe un ecran mic. Deci un model de 123 cm oferă un avantaj considerabil în special că are sistem audio cu ieșire de 2*20W. Nu vă oprește nimeni să conectați niște boxe cu bass la acesta pentru o experiență cinematografică mai bună.

Caracteristicile speciale sunt date de funcția Smart: jocuri, games, WiDi, Miracast, DLNA, browser web etc. Acesta sunt doar o parte dintre ele și nu am făcut o listă cu toate deoarece le știți de la alte modele similare. Televizorul are și tehnologie wireless pentru o conectare fără fir a televizorului la routerul wireless, dar aveți varianta prin cablu de rețea.

Plusuri: are un design elegant, performanțe mari, interfață plăcută oferită de WebOS (cea mai nouă versiune 3.0), preț corect pentru ce are incorporat.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu e suficient ca televizorul să aibă o imagine 4K (Ultra HD), restul caracteristicilor tehnice sunt la fel de importante (rată de refresh, difuzoare, procesor etc). LG 49UH668V impresionează mai la toate capitolele și nu e nevoie de un televizor mai scump decât acesta și jos am pus o prezentare interesantă cu această serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu