Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 49UH7707, televizor cu WebOS și ecran SUHD

LG 49UH7707 e un televizor modern cu ecran de 123 centimetri și soft webOS 3 (față de versiunea anterioară acesta e mult finisat). Dacă vrei ceva cu ecran mai mare atunci te poți uita al alte modele din seria UH7707.
Un televizor precum acesta se adresează celora pasionați de tehnologie, dar care vor și un televizor cu o funcționalitate ridicată (de exemplu are două intrări de antenă).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu tuner triplu, wireless integrat, multiple porturi și un aspect premium. Pentru o mai ușoară utilizare se poate utiliza telecomanda Magic Remote (o puteți găsi aici) care e unică în sensul că nu găsim așa ceva la alte branduri, nici măcar la Samsung.

LG 49UH7707, televizor cu WebOS și ecran SUHD

Poate fi montat pe un perete deoarece e compatibil Vesa 300×300, iar culoarea gri e una premium care va face aparatul să iasă în evidență într-un sens bun.
După cum am precizat și la început, acest model e unul dotat cu soft smart, mai exact cu webOS 3 care e o variantă finisată a lui webOS 2.
Ecranul e unul de 123 centimetri, iar rezoluția e una de 3840×2160 pixeli așa încât să poți vedea filme la orice calitate, din orice sursă.
Având tuner digital triplu și două întrări de antenă o să ai acces la foarte multe posturi TV, iar conexiunile la net te ajută să ai acces la orice post TV (prin stream) și să vezi filme de pe Netflix.
Numărul de porturi e unul mare, având 3 HDMI-uri și tot atâtea USB-uri.
Din punct de vedere al culorii arată bine deoarece e gri, iar asta denotă un plus de premium.

Pentru achiziția acestui model ar fi că poate fi montat pe perete, că are multe porturi, disponibilitatea conexiunilor la net, imaginea splendidă (are multe caracteristici superioare de imagine) și funcția de monitor.

Deci, dacă ești interesat de un aparat TV performant și ușor de folosit atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă televizoarele din această serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu