≡ Meniu

LG 50LB650V, televizor smart cu webOS

Pentru cei pasionați de tehnologia modernă și care vor să aibă un televizor care să aibă o diagonală mare de 50 inci (125 centimetri, cu aproximație) le recomand televizorul LG 50LB650V. Vine cu sistem de operare modern, MCI de 500 Hz și rezoluție 1920×1080 pixeli.
Toate aceste caracteristici fac din televizor unul foarte bun pentru jocuri și filme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor bun pentru diferite sarcini. Cum arată se poate vedea din imaginea de alături, dar și din preview-ul video pe care l-am postat la final.

LG 50LB650V, televizor smart cu webOS

Pe partea de caracteristici acest model are un ecran mare de 50 inci, tuner digital triplu, suport 3D (cu conversie 2D în 3D), wireless integrat și altele. Chiar dacă rezoluția e una ridicată, aceasta nu e 4K, dar nu e așa de rău.
Suportul pentru 3D e bun, dar nu știu cât de mult te ajută deoarece multă lume nu e interesată de filme 3D.
Pentru conectarea diverselor aparate acest TV are HDMI (e la număr), USB (tot 3) și altele. Wi-fi poate fi utilizat pentru conectarea la internet fără a utiliza fire.
Ecranul e unul foarte bun deoarece are panoul IPS. Acest panou ajută la afișarea unei imagini mai clare și a unor unghiuri de vizibilitate 178/178 grade.

Plusurile modelului acesta ar fi că are instalat un sistem de operare modern (chiar dacă nu poate concura cu Android), prețul de achiziție deloc mare, faptul că vine de la un brand renumit, cei 500Hz MCI (nu e vorba de un refresh, ci de ceva software care te va ajuta să vezi imagini mai clare) și că are WiDi.
Din păcate nu are rezoluție 4K, iar sistemul de operare nu e Android.

Deci, dacă te interesează ceva cu ecran mare, aspect plăcut și cu multiple caracteristici utile atunci îți recomand acest televizor. Specificațiile sunt foarte bune, fiind la nivelul anului 2014. Adevărul e că e bun și poate că pentru mulți se ridică la nivelul așteptărilor din 2015.
Acesta e clipul de care vă spuneam mai sus. Nu e în engleză, iar prezentarea propriu-zisă începe de pe la jumătatea clipului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu