≡ Meniu

LG 50LF580V, televizor Smart LED de 126 cm

Televizorul LED LG 50LF580V face parte din seria LF580V care oferă variante în diverse dimensiuni. Cu cât e mai mare cu atât e mai scump, dar aspectul și caracteristicile tehnice sunt aceleași. Dacă vreți u televizor ieftin dar performant, puteți alege unul de 40 inci sau de 30 inci, de exemplu.

Alegerea e a vostru, iar voi puteți lua în calcul și televizoarele altor branduri însă nu arată a fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 50LF580V, televizor Smart LED de 126 cm

Are iluminare LED și care e o tehnologie destul de des folosită. S-a renunțat la tehnologia cu plasmă deoarece costurile nu erau așa de reduse și nu oferă prea multe avantaje. Cu siguranță, producătorii nu se vor opri aici, există ecran SUHD sau OLED (depinde de ce televizor vorbim). Din păcate nu are imagine UHD sau 4K, dar poate că nici nu căutați acel tip de ecran. Nu există prea mult conținut 4K pentru așa televizoare.

Caracteristicile superioare de imagine sunt: Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema. Tunerul digital nu e chiar banal DVB-T2/C/S2, iar acesta poate e unul satisfăcător chiar dacă nu e cel mia bun de pe piață. Ținând cont că televizoarele Smart au o interfață similară cu cea media playerelor, funcționalitatea e pe măsură (depinde și de sistemul de operare). Playerul integrat poate fi folosit pentru a reda fișiere media și e cam standard.

Porturile sale sunt următoarele: trei HDMIuri, trei USBuri 2.0, component etc. La capitolul comunicații are port LAN, dar pentru a vă conecta la internet ar fi mai comod un router wireless deoarece televizorul are Wi-Fi integrat. Ca și caracteristici speciale are: Smart World, Smart Share, aplicații, game world, NetCast, DLNA, WiDi, DVR Ready, WiFi Direct, Miracast, Time Shift și suport Magic Remote.

Plusuri: are calitate audio/video superioară, multe porturi USB și HDMI, 400 Hz, interfața software-ului e reușită.
Minusuri: nu are telecomandă MagicRemote inclusă.

LG 50LF580V e un televizor modern și care merită încercat deoarece are o imagine generoasă, funcții Smart și caracteristici foarte bune. La un așa preț nu puteți să vă așteptați la tehnologie 3D sau imagine Ultra HD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu