≡ Meniu

LG 50LF652V, TV de 126 cm cu soft Smart

LG 50LF652V e un super televizor din 2015 care are incorporat un sistem webOS revizuit, ecran cu diagonală de 126 centimetri, suport 3D și wireless integrat.
Comparativ cu alte modele acesta are suport DTS pe partea de sunet și Trple XD Engine pe partea de imagine. Sunt unele televizoare LG de anul trecut care nu vin cu DTS și de aceea cred că era necesar să menționez prezența acestei caracteristici.

Având un preț bun Vezi prețul special de azi eu zic că nu costă deloc mult. Pe acești bani noi primind un aparat care vine cu tuner digital triplu, WiDi și multiple porturi (de exemplu are 3 HDMI-uri). Evident că dacă diagonala de 50 vi se pare prea mare atunci aveți la dispoziție și un model de 42 inci care e 42LF652V. Prețul modelului de 42 e și mai mic, făcându-l bun pentru cei cu un buget mic.

LG 50LF652V, TV de 126 cm cu soft Smart

Acest model are un ecran cu diagonală de 50 inci (126 centimetri), rezoluție 1920×1080 pixeli, soft avansat și un consum redus de curent.
Comandarea se poate realiza cu ajutorul a unei telecomenzi Magic Remote deoarece e Magic Remote Ready. Dacă nu vreți să luați această telecomandă atunci puteți folosi modelul livrat în pachet.
Precum la telefoanele cu Android acest televizor cu webOS are un launcher interesant care-ți facilitează accesul la diferite funcții importante. Legat de sistem trebuie să precizez că nu vei avea acces la diferite servicii deoarece în România nu avem Netflix ori servicii similare.

Pro achiziția acestui model ar fi softul avansat (vine cu browser, aplicații și jocuri), aspectul plăcut, că vine cu un excelent raport între preț și calitate
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K. Opinia mea e că nu ai nevoie de o rezoluție așa de mare în acest moment.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine (aspectul e unul clasic cu un picior) și să-ți faciliteze vizionarea de posturi TV în format digital, dar și a filmelor Blu-ray atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Alături am pus un clip din care poți vedea că acest televizor are un sistem de operare avansat care se comportă mai bine decât ce are Samsung pe generația nouă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu