≡ Meniu

LG 50UH635V, televizor Smart cu PMI 1500

Televizorul LED Smart LG 50UH635V oferă un ecran IPS 4K de ultimă generație care asigură o vizibilitate foarte bună iar detaliile sunt mai pronunțate (rezoluția e de 4 ori mai mare decât cea FullHD). Designul său e unul destul de elegant deoarece are margini înguste, piciorușe subțiri și o interfață destul de prietenoasă după cum se poate vedea și din poza de jos. Alte televizoare de la alte branduri, pot oferi Android, Firefox ori Tizen.

Nu-mi plac televizoarele foarte scumpe deoarece nu oferă cu mult mai multe decât cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 50UH635V, televizor Smart cu PMI 1500

E recomandarea mea pentru că e vorba de noua generație de televizoare cu WebOS – 3.0. Doar acest brand oferă acest sistem de operare, iar dacă vă place, nu văd de ce nu ați alege un LG. Nu recomand cele fără sistem de operare deoarece sunt precum televizoarele Non Smart și nu cred că veți aprecia prea mult interfața existentă (oferă funcții banale).

Sistemul audio e destul bun deoarece e însoțit de tehnologii avansate: Clear Voice III, DTS, Ultra Surround etc. Lista cu tehnologii e destul de lungă și trebuie să înțelegeți că ele sunt foarte importante atunci când faceți o astfel de alegere, dar în acest caz nu trebuie să vă îngrijorați deoarece sunetul e foarte clar. Bineînțeles, calitatea conținutului media e importantă, adică filmul trebuie să fie cel puțin FullHD.

E foarte important ca televizorul să aibă mai multe HDMIuri și USBuri pentru a putea conecta mai multe dispozitive la acesta. Are caracteristici speciale precum: WiDi, Miracast și DLNA, doar că acestea sunt prezente cam pe orice televizor Smart nou. Deci unele dotări speciale devin, la un moment dat, dotări standard.

Plusuri: arată destul de bine, calitatea video superioară, sunet puternic, WebOS 3.0 și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă nu sunt multe prezentări cu acest model ori această serie, LG 50UH635V arată cam ca și cel de jos, iar dotările nu diferă cu mult față de cele prezentate mai sus. Ideea e că modelul de sus e unul destul de performant și nu cred că există altul mai bun în același preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu