≡ Meniu

LG 55EC930V, televizor curbat de ultimă generație

LG 55EC930V e un televizor FullHD și nu 4K, iar acest aspect e un minus ținând cont că televizoarele anului 2015 au o imagine ceva mai detaliată. Bineînțeles mă refer la cele Smart din serii ceva mai performante. Funcționalitatea unui televizor e mare la o variantă cu WebOS, Tizen sau Android.

Dacă vi se pare scump, aveți de ales între un televizor ceva mai mic ori unul fără imagine curbată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55EC930V, televizor curbat de ultimă generație

E vorba de gama nouă care oferă dotări pe măsură și un sistem audio avansat cu ieșire de 40W. Pe partea de specificații tehnice are: imagine 1920 cu 1080 pixeli, aspect lat, refresh foarte bun – 1000 Hz, imagine 3D (ochelari incluși) și altele. Chiar și tunerul TV e unul ceva mai special deoarece e un DVB-T2/C/S2. Playerul integrat are interfață USB și deci e nevoie de un mediu de stocare pentru a reda/înregistra (specificațiile tehnice nu sunt la fel la toate televizoarele). Conectivitatea e foarte bună: WiFi, trei HDMIuri, trei USBuri, component, video composite, LAN. Mai sunt și alte porturi dar eu nu le-am menționat chiar e toate.

E inclusă telecomanda specială numită Magic Remote care a fost creată special pentru acest tip de televizor. Telecomanda simplă nu prea e utilă și nu are cine știe ce dotări. Are dotări speciale ca: gesturi, recunoaștere voce, browser web, aplicații telecomandă, Cloud, WiDi etc. Poate că această listă nu e la fel de lungă ca și cea a televizoarelor de la Samsung dar multe mi se par inutile. Cele mai importante sunt .

Plusuri: interfață plăcută oferită de WebOS, OLED curbat, design elegant, funcționalitate și specificații tehnice decente.
Minusuri: nu oricine are un buget așa de mare.

LG 55EC930V e o alegere foarte bună și care costă destul de mult pentru ce diagonală are. Ei bine, nu e un televizor oarecare ci unul cu funcții Smart. Arată foarte bine alături de un sistem audio (dacă vreți o sonorizare mai bună în sufragerie). Televizoarele curbate nu prea se pun pe perete ci mai degrabă pe masă, dar nu vă oprește nimeni să-l instalați cum doriți voi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu