≡ Meniu

LG 55EG910V, televizor curbat cu ecran OLED

Tehnologia OLED e cunoscută de ceva timp și e evident că e prezentă pe varianta de mai jos deoarece ecranul e foarte subțire. LG 55EG910V poate da un plus de eleganță sufrageriei voastre datorită finisajelor și diferența majore într noile televizoare se poate observa la stativul său. Spun asta deoarece rama televizorului e tot mai subțire și doar stativul mai iasă în evidență. Televizoarele pot fi pe negru sau argintiu, iar alte culori sunt destul de rare. Imaginea curbată cu tehnologie 3D oferă o experiență cinematografică de neuitat.

Alternativele sunt multe deoarece acesta e un televizor destul de scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55EG910V, televizor curbat cu ecran OLED

Nu e vorba de un LED sau alt tip de ecran ci de un OLED foarte bun deoarece e mare și de tip 4K. Poate că vi se pare prea scump dacă e să-l comparați cu un televizor care a apărut acum un 1 an. Ei bine, acelea erau doar FullHD, deci calitatea imaginii nu e foarte mare. Poate fi folosit ca un monitor deoarece are acele porturi video HDMI, dar e necesar un cablu video pentru conectare.

Calitatea sunetului e dată de sistemul audio de 20 W și de acele tehnologii de sunet. Pot spune că datorită noilor tehnologii, nu mai sunt necesare unele periferice dar nici playere. Televizorul poate reda conținut de pe medii de stocare cu interfață USB sau de pe internet.

Porturile sale sunt numeroase dar și diversificate, însă și tehnologiile wireless sunt importante dacă e vorba de un televizor Smart. Mă refer la WiFi dar și bluetooth (poate fi prezente pe unele televizoare). Ca și accesorii sunt incluse următoarele: telecomandă și 2 perechi de ochelari 3D.

Plusuri: sistem de operare Web OS, refresh excelent, ochelari incluși, design elegant și preț decent.
Minusuri: nu sunt.

LG 55EG910V e o alternativă ceva mai scumpă dacă v-ați gândit să luați un televizor dintr-o serie inferioară. Totuși, eu cred că-și justifică banii și imaginea e mult peste așteptări ca și calitate. Jos am pus o prezentare a acestui televizor și se poate observa cam cât de mare este. Nu cred că veți găsi variante mai mici oferite de această serie, dar poate fi pus pe perete pentru a câștiga spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu