≡ Meniu

LG 55LB650V, televizor LED de 139 centimetri

LG 55LB650V este un televizor de 55 inci cu soft smart și cu panou IPS. Rezoluția ecranului e 1920×1080 pixeli, iar în opinia mea aceasta e una foarte bună deoarece 4K e o rezoluție pentru care nu se găsesc prea multe filme.
Acest model de TV ar fi numai bun pentru cineva care e interesat să vadă filme Blu-ray, canale TV la calitate HD și să navigheze pe net (lucru posibil deoarece e un model cu soft smart – webOS).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat cu ecran mare de 139 centimetri și cu un panou de calitate superioară (panoul IPS oferă unghiuri superioare de vizibilitate și culori realiste).

LG 55LB650V, televizor LED de 139 centimetri

Specificațiile sunt mai mult decât ok deoarece acest televizor are un ecran de 139 centimetri, rezoluție Full HD și un soft smart care-ți permite navigarea pe net și accesul la diferite site-uri (Facebook, Youtube etc).
Pentru a viziona diferite posturi TV acest model e unul dotat cu un tuner digital triplu. Din păcate în România o să vă fie de folos doar cel DVB-T.
Vine cu multiple porturi printre care aș aminti 3 HDMI-uri, wireless integrat, USB-uri și LAN. Dacă nu știți care e cea mai bună metodă pentru a conecta televizorul la net atunci trebuie știut că poți să-l conectezi prin un router wireless, dar numai dacă e unul nou și puternic. Eu recomand Archer C2 întrucât suportă mai mult de 100 mega pe secundă.

Pro achiziția unui astfel de televizor ar fi aspectul plăcut, suportul Skype (nu are cameră integrată), că e 3D (cu suport de conversie 2D în 3D) și faptul că are accesorii incluse (aici mă refer la ochelarii 3D).
Contra achiziției ar fi faptul că nu e 4K, dar după cum am zis și la început acest televizor e bun pentru nevoile din ziua de azi întrucât nu toată lumea e interesată de filme 4K.

Deci, dacă te interesează un televizor de calitate superioară care să fie util la filme, jocuri și navigat pe web atunci acest televizorul acesta e unul pe care eu îl recomand.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu