≡ Meniu

LG 55LF580V, televizor performant cu panou IPS

LG 55LF580V e un model destul de apreciat de utilizatori și care face parte dintr-o serie foarte reușită. Televizoarele cele mai performante de la acest brand vin cu WebOS 2.0 care mi se pare destul de bun. Din păcate, nu toate vin cu această versiune iar seriile mai accesibile au doar funcții Smart destul de standard. Interfața acestor televizoare e diferită față de cea a televizoarelor clasice. E nevoie de acea telecomandă specială pentru a vă ușura accesarea diverselor opțiuni oferite de brand.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul toate brandurile și toate televizoarele până în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55LF580V, televizor performant cu panou IPS

Face parte din ultima generație de televizoare – 2015, iar caracteristicile sunt corespunzătoare. Cu siguranță, există televizoare chiar mai performante și mai bine dotate. Un televizor mare are nevoie și de un sistem audio puternic cu tehnologii moderne. Chiar și pe partea de tehnologii de imagine are tehnologii destul de avansate – Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema.

Un televizor Smart aduce și o mulțime de porturi HDMI și USB pentru a putea conecta diverse periferice/gadgeturi. Orice Smart TV are wireless pentru o conectare mai simplă (fără fir) la internet. Are aplicații, Smart World, Smart Share, Game World, NetCast, DLNA, WiDi, WiFi Direct, Miracast etc. Ținând cont de toate dotările, conținutul media poate fi redat de pe un laptop, media player, consolă, desktop, de pe web sau chiar de pe un mediu de stocare cu USB.

Plusuri: are caracteristici tehnice foarte bune, arată bine, preț destul de bun, funcție de reducere a consumului de energie.
Minusuri: nu e inclusă a cea telecomandă specială.

LG 55LF580V nu e cel mai mic din serie, dar acest aspect poate afecta prețul televizorului (e mai scump decât cel de 80 cm, de exemplu). Cu alte cuvinte, prețul acestui model e destul de acceptabil și nu cred că există unul mai bun decât acesta. Am pus clipul de jos pentru a vă face o idee despre el și cam care sunt caracteristicile sale principale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu